Originally Posted by
Hasanoğlan
Bugün birkaç tahtada yeni alıcı vardı.çok geçmeden ne menem bir tezgaha düştüklerini anlayıp aynı gün satıcı oldular.ancak tahtada pasifte kalan mallar yeni alıcıların gibime geliyor.çemtaşın gazına gelip mal alanlar dikkat biz çemtaş bucim i fiyat olarak geçtiğinde gözlerimize inanamamıştık. şimdi 2.25 tl fark açtı.ben 1 çemtaş -2 adet bucim ne zaman olur diye bekliyorum.olmaz demeyin çemtaş 1 tl değilken bucim 6 tl idi.
Bucim yasak bölgedir mal alan mutlaka zararsız satamaz isterse endeks 300000 olsun.
Sende herhalde bu yazılarla İ.T nın emlak danışmanısın !!!!!!!!!!!!!!!! Ama birileride çıkar ona her kuşun etinin yenmeyeceğini öğretir.Burası değil belki ama başka yerde.Her çöplükte horozluk yapmaya kalkarsan birileride senin burada yaptığın operasyonları sana yapar.Öyle yazılar yazıyorsun ki sanki burada hatalı olan bu şirkete yatırım yapanlar.İ.T nin geçmişte yaşadığı dünya yok artık.Eskiden her haltı yerdin iki röportaj hooop puri pak olurdun.Devir artık öyle değil.Ben çevirdikleri dolapların tercümesini çok nazikçe yazıyorum burada.Öyle var mı sürekli illegal yollar ile kanunların çevresinden dolanmak?
Ya da başta buradaki operasyonlar olmak üzere tüm operasyonlara dur der biri .Oturur ağlarsın bu yaştan sonra.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri