Sayfa 363/813 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Bugün birkaç tahtada yeni alıcı vardı.çok geçmeden ne menem bir tezgaha düştüklerini anlayıp aynı gün satıcı oldular.ancak tahtada pasifte kalan mallar yeni alıcıların gibime geliyor.çemtaşın gazına gelip mal alanlar dikkat biz çemtaş bucim i fiyat olarak geçtiğinde gözlerimize inanamamıştık. şimdi 2.25 tl fark açtı.ben 1 çemtaş -2 adet bucim ne zaman olur diye bekliyorum.olmaz demeyin çemtaş 1 tl değilken bucim 6 tl idi.
    Bucim yasak bölgedir mal alan mutlaka zararsız satamaz isterse endeks 300000 olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Bugün birkaç tahtada yeni alıcı vardı.çok geçmeden ne menem bir tezgaha düştüklerini anlayıp aynı gün satıcı oldular.ancak tahtada pasifte kalan mallar yeni alıcıların gibime geliyor.çemtaşın gazına gelip mal alanlar dikkat biz çemtaş bucim i fiyat olarak geçtiğinde gözlerimize inanamamıştık. şimdi 2.25 tl fark açtı.ben 1 çemtaş -2 adet bucim ne zaman olur diye bekliyorum.olmaz demeyin çemtaş 1 tl değilken bucim 6 tl idi.
    Bucim yasak bölgedir mal alan mutlaka zararsız satamaz isterse endeks 300000 olsun.
    Sende herhalde bu yazılarla İ.T nın emlak danışmanısın !!!!!!!!!!!!!!!! Ama birileride çıkar ona her kuşun etinin yenmeyeceğini öğretir.Burası değil belki ama başka yerde.Her çöplükte horozluk yapmaya kalkarsan birileride senin burada yaptığın operasyonları sana yapar.Öyle yazılar yazıyorsun ki sanki burada hatalı olan bu şirkete yatırım yapanlar.İ.T nin geçmişte yaşadığı dünya yok artık.Eskiden her haltı yerdin iki röportaj hooop puri pak olurdun.Devir artık öyle değil.Ben çevirdikleri dolapların tercümesini çok nazikçe yazıyorum burada.Öyle var mı sürekli illegal yollar ile kanunların çevresinden dolanmak?

Ya da başta buradaki operasyonlar olmak üzere tüm operasyonlara dur der biri .Oturur ağlarsın bu yaştan sonra.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,552
     Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Bugün birkaç tahtada yeni alıcı vardı.çok geçmeden ne menem bir tezgaha düştüklerini anlayıp aynı gün satıcı oldular.ancak tahtada pasifte kalan mallar yeni alıcıların gibime geliyor.çemtaşın gazına gelip mal alanlar dikkat biz çemtaş bucim i fiyat olarak geçtiğinde gözlerimize inanamamıştık. şimdi 2.25 tl fark açtı.ben 1 çemtaş -2 adet bucim ne zaman olur diye bekliyorum.olmaz demeyin çemtaş 1 tl değilken bucim 6 tl idi.
    Avukat kardeşim İT hesabını görürler..kimse dokunulmaz değil isbanka hazine yolu gösterenler i.t de bir yol bulurlar şu testisi su yolunda kırılır .......
    Son düzenleme : carkos; 19-09-2018 saat: 12:20.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4. sn:HASANOĞLAN
    bence dogruları yazmış yıllardır ortak oldugu şirketleri baskılayıp ve hisseleri toplayandır..
    birzamanlar 1.adet bucım hissesini 2013 de 2,5 $ almasına ragmen şimdi 1.$ dahi etmemesine ragmen adam hisse fiatından düştügü zararı degil nasıl %70 hakim olurum mantıgı var ..bakalım bir spk veya masak bir soruşturma açarmı bence atı alan üsküdarı geçiyor ky karşıya nasıl yüzerek geçecegini düşünüyor..
    şu çok deger verdiginiz kimseler acaba cengiz gurubuna ne yaptı birde milletin a,sına koymustu..nerde bu milletin adamı ..adam iyi kalayladı diye 3. havaliman inşasını aldı iş bilen kılıç kuş*****nmış beyler ..
    kanunla nizamla bu işler olmuyor allah rahmet eylesin demeden ky hakkını helal edermi bilemem ama ben etmiyorum..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. son haberler ise gündemi degiştirmek için için oldugunu sanıyorum uçak ve diger konular haberlerde çok işlenmeye başlayınca tepkiler artınca ortaya bir olta attı herkes onu konuşmaya başladı birşey olacagından degil..? amaç gündemi degiştirmek bu konuda usta herzaman takdir ederim..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. Sayın Sulzer olanı biteni zaten artık bilmeyen mi kaldı.Mesele yazdığı yazı : yapılanı savunur gibi.Kusurumabakmayın ben kendimi tutamadım.Tutmam da...

Kurallara uysun.Öyle % 5 i aşmadım ayaklarına başka hesaplara hisse almak var mı operasyon yaparken.Burada kasa para dolu bir yatırım lafı attı yalandan yere ortaya sırf durumu ötelemek için.Adama gülerler o kadar duayen madem 120 bin endekste yatırım matırım olmaz.Hissede operasyon yapıcam diye bu kadar da aleni dalga dümen olmaz.Hadi o yaparda bu topiclerde bunları savunanı ben hiç anlamam.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Sulzer olanı biteni zaten artık bilmeyen mi kaldı.Mesele yazdığı yazı : yapılanı savunur gibi.Kusurumabakmayın ben kendimi tutamadım.Tutmam da...

Kurallara uysun.Öyle % 5 i aşmadım ayaklarına başka hesaplara hisse almak var mı operasyon yaparken.Burada kasa para dolu bir yatırım lafı attı yalandan yere ortaya sırf durumu ötelemek için.Adama gülerler o kadar duayen madem 120 bin endekste yatırım matırım olmaz.Hissede operasyon yapıcam diye bu kadar da aleni dalga dümen olmaz.Hadi o yaparda bu topiclerde bunları savunanı ben hiç anlamam.
    degerli ortak bence yazılanları dikkatli oku aslında bir serzeniş anlatıyor alenen..
    yazıları yeni olmasına ragmen usta bir yatırımcı oldugunu düşünüyorum biraz bekleyelim mutlaka özeleştirisi olacaktır tabi bilgilerinide ve nedenlerinide biraz daha açıklayıcı olursa burdaki yanlış anlamalarada yer vermez diye düşünüyorum..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. Bende o zaman şöyle yazayım bir mecnun attılar ortaya mecnun başta buradaki zatı muhterem olmak üzere aslında duayen diye lanse edilen bazılarının yanında melek kalır.

ve kusurumabakmayın bu konuda siz biraz fazla iyimsersiniz.Yazılanlar çok net mesajda sana bana.

Ha sanılmasın ki benim derdim burası.Burada aldığım pozisyon çerez olmaz.Hiç kimse ile de gereksiz polemiğe de girmem.

Sayfa 363/813 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •