Twitter'de Türk Bilgi Kurumu sayfasında referandum anketinde şu ana kadar 13.414 kişinin oy kullandığı ankette % 88 Hayır, % 6 EVET, % 6 kararsız...
Kimin EVET dediği o kadar aşikar ki...![]()
Twitter'de Türk Bilgi Kurumu sayfasında referandum anketinde şu ana kadar 13.414 kişinin oy kullandığı ankette % 88 Hayır, % 6 EVET, % 6 kararsız...
Kimin EVET dediği o kadar aşikar ki...![]()
Son düzenleme : DeliKAN; 12-04-2017 saat: 17:18.
İşi Cumaya bırakmayacaklar anlaşılan.
Doktor, yeni bir kanala gireceğiz gibi görünüyor...
Hislerim (!) beni bir kez daha yanıltmadı...
3,66 da kırıldı...
3,6550 kısmi alış yaptık...
Hepsini referandum sonucuna bırakmak mantıklı gelmedi sabah sabah.![]()
Adem Ozenâ€: TR ekonomisinde yaşanan yavaşlamaya rağmen herşey güzel diyen bu zattan bıktık. Hiç bir inandırıcılığı yok!
Doların 3'e düşmesini bekleyen stratejistten senaryo analizi
BlueBay Varlık Yönetimi'nin Kıdemli Ülke Stratejisti Timothy Ash'ten güncel değerlendirmeler..
Şubat ayı başında yaptığı açıklamada, doların referandumdan sonra 3'e kadar düşmesini beklediğini söyleyen BlueBay Varlık Yönetimi'nin Kıdemli Ülke Stratejisti Timothy Ash, son değerlendirmelerini paylaştı.
Ash, referandumdan evet çıkmasının kısa vadede ralliye neden olabileceğini söyledi.
Twitter hesabında yaptığı değerlendirmede Ash, "Referandumdan 'evet' çıkması politik risklerin azalacağı konusunda umut yaratacağı için kısa vadede ralliye neden olacaktır. Ancak uzun vadede politika oluşturma kalitesine dair sorular gündeme gelecektir" dedi.
Ash geçen hafta yaptığı bir açıklamada ise "Evet" senaryosunda Türk lirasının güçlenebileceğini, bu duruma Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tepkisinin desert bir şekilde politika faizi indirimi olabileceğini söylemişti.
Ash,Şubat ayında ise "Referandum sonrasında politik istikrarın devam etmesi durumunda Dolar/TL 3 seviyelerine doğru gerileyebilir"demişti.
Yer İmleri