Sayfa 198/1000 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Bakın konuyu yazarken gerçekten farklı farklı şeyler yazıyorsunuz. Amacınız birilerinin bir kelime alıp oradan kavgaya tutuşmak değildir umarım... Bunu yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor. 15 Temmuz olayına sessiz kalmak demişsiniz. Bir kurul vardı bunun sonucu ne oldu... Bunun cevabı var mı... Bunu sordunuz mu hiç... Başörtüsü düşmanı bir insan tüm inançlara düşmandır... Ama bu başörtüsü olayının neden bu durumda hiç araştırdınız mı... Koyluye koylu demeyen, çocuklara değer vermeyen insanlardan kastınız nedir... Bunları sosyolojik olarak baktınız mı... Memleketin en güzel yerlerini kullandınız dediğiniz insanlar emin olun burada değildir... Türkiyenin hep %10 luk ultra bir zengin tabakası oldu... Ama kimle bilin bakalım... Adnan Menderes ile birlikte... Bu ideolojinin devamı olanlar kim... biliyorsunuz sanırım... Adnan menderesin partisi de AP idi... Neyse şimdi seviyeyi bayağı düşürerek bela okudunuz... Ben inanın kızmıyorum... Bende bir ara çok sinirliydim ve kimseyi dinlemek hak vermek istemiyordum... Bunun çözümü yok onu anladım... Elimde neler var ve ben elimdekilerle ne yapabilirm, tüm derdim bu... Ama unutmayın sonuçların hep bir nedeni vardır... bu hükümeti yaratanda halk, bu sonuçlarıda....
    Keske sizin gibi insanlarla dolsa memlket, inanci irki umrumda deil

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Memlekette dindar kaldı mı abi yaa?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şöyleki ben hiç bu kadar uzaklaşmamıştım... Nedenide şu... Dindar insanlar nasıl bunu yapar diye araştırdıkça ta Sümerlilere kadar gittim... Gittikçe tutarsızlaştı... Tutarsızlaştıkça, dinler yüzünden canlıların değerini unutmuşuz... Tanrılara iyi davranalım derken canlılara kötü davranır olmuşuz... Bence İllahi bir güç varda iletişim kurduklarını söyleyenler yanlış....

3. Dincilikten din tuccarlarindan nefret eden biriyim ama inancima saygi isterim, dincilere dini alet edenlere bence de ceza verilmeli, ama inancini herkes heryerde yasayabilmeli

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4. bizim insanımız kedi gibidir, hem bafiler, hem bağırır.

sanırsın ki mağdur.

zulüm gördük der, fırsat bulunca zulmün kralını yapar.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yazimin arkasindayim dolar artsin daha da artsin diyen insan kilgindakilerin haline kimse dusmesin. Dolar almis olmak, ya da su an da almak bence hainlik degildir. Ulke batsin diyen, bu amacla alan haindir. 15 temmuza sessiz kalanlar gibi. Sahillere beton dokuorlar deyip mahkemelere verip, sonra etkinlik alanlarini en cok kullanan kaypak, akp dusmani, basortusu dusmanlari gibi. Deliginde sesi cikmayan, ama bir firsat verilse kendi gorusunde olmayan dindar insani bogacak zihniyet gibi, kaypak olmasaniz dusmanizin bulundigu yerde durmaz, ekmegini yemez, dolarlarla zengin hayati surmezdiniz. Atalariniz da bolr idi. Koyden gelene koylu dediniz, komsu saymadiniz, cocuklarina bile beslediginiz hayvanlar kadar deger vermediniz, yillardir memlketin en guzel yerlerini sadece siz kullandiniz. ALLAH da belanizi verdi. Bari adam olun da artik memlekette huzur icinde yasansin.

Allah asıl senin gibilerin belasını versin rezil adam. Senin gibiler yüzünden bu yaşananlar.
    Aklını kullan aklını. Gözünü aç. Bizim mücadelemiz senin gibi gözü kapalılar içindi. Körsünüz ama siz görmezsiniz.
    Beter olun. Beter olun. Beter olun.

6.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    bizim insanımız kedi gibidir, hem bafiler, hem bağırır.

sanırsın ki mağdur.

zulüm gördük der, fırsat bulunca zulmün kralını yapar.
    Ben de onu diorum zulum gorduk deyip simdi zulmedenler hakli deil, bundan sonra akp olmayinca insanlar inansa chp onlara zulmetmeyecek bakin gorun oylar nasil kayiyor, milleti bolduler kandirarak guvrni hice indirdiler, dis guclerle sindirdiler

7.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yazimin arkasindayim dolar artsin daha da artsin diyen insan kilgindakilerin haline kimse dusmesin. Dolar almis olmak, ya da su an da almak bence hainlik degildir. Ulke batsin diyen, bu amacla alan haindir. 15 temmuza sessiz kalanlar gibi. Sahillere beton dokuorlar deyip mahkemelere verip, sonra etkinlik alanlarini en cok kullanan kaypak, akp dusmani, basortusu dusmanlari gibi. Deliginde sesi cikmayan, ama bir firsat verilse kendi gorusunde olmayan dindar insani bogacak zihniyet gibi, kaypak olmasaniz dusmanizin bulundigu yerde durmaz, ekmegini yemez, dolarlarla zengin hayati surmezdiniz. Atalariniz da bolr idi. Koyden gelene koylu dediniz, komsu saymadiniz, cocuklarina bile beslediginiz hayvanlar kadar deger vermediniz, yillardir memlketin en guzel yerlerini sadece siz kullandiniz. ALLAH da belanizi verdi. Bari adam olun da artik memlekette huzur icinde yasansin.

Ön yargı ve peşin hüküm ile teslim alınmış bir psikoloji..

Tıbben yardıma muhtaç..

Ama, ön yargı buna da engel..

O kadar çoklar ki..

Kendilerini masum hissediyorlar ama farkında olmadan kendileri dahil tüm topluma inanılmaz zararlar veriyorlar.

Söylenebilecek tek şey var. Allah affetsin. Kader..

Gelelim UÇAK meselesine.

Arap, beleşe günahını vermez.

Uçak THY filosuna dahil edildi..

Birisi, "Ekimden sonra , doları göreceksiniz" dedi..

Elde kalan bir kaç karlı şeyden biri.. THY

Yani ..

Uçağını, kendi filosuna kattı..

USA ve ülke seçimini bekliyorlar. Uygun zamanda "koyacaklar"..

Aslında imla hataları olmasa matbu bir metin sanıcaktım.Sanki dağıtılmış bir matbu metin var, düşünceler oradan okunuyor gibi geliyor arada bana.Ama sanırım mümkün değil, çünkü imla hataları var.İçerik hakkında konuşmaya pek gerek görmüyorum .Arkadaş akp li reisi seviyor hakkıdır oyunu versin konu kapansın.Yazılan fikirler bölük pörçük, anlam bütünlüğü sıkıntılı,konular çok dağınık ve tutarsız üzerinde tartışılması gereksiz bir metin.
    .

Sayfa 198/1000 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •