Originally Posted by
varolmayansehir
Bakın konuyu yazarken gerçekten farklı farklı şeyler yazıyorsunuz. Amacınız birilerinin bir kelime alıp oradan kavgaya tutuşmak değildir umarım... Bunu yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor. 15 Temmuz olayına sessiz kalmak demişsiniz. Bir kurul vardı bunun sonucu ne oldu... Bunun cevabı var mı... Bunu sordunuz mu hiç... Başörtüsü düşmanı bir insan tüm inançlara düşmandır... Ama bu başörtüsü olayının neden bu durumda hiç araştırdınız mı... Koyluye koylu demeyen, çocuklara değer vermeyen insanlardan kastınız nedir... Bunları sosyolojik olarak baktınız mı... Memleketin en güzel yerlerini kullandınız dediğiniz insanlar emin olun burada değildir... Türkiyenin hep %10 luk ultra bir zengin tabakası oldu... Ama kimle bilin bakalım... Adnan Menderes ile birlikte... Bu ideolojinin devamı olanlar kim... biliyorsunuz sanırım... Adnan menderesin partisi de AP idi... Neyse şimdi seviyeyi bayağı düşürerek bela okudunuz... Ben inanın kızmıyorum... Bende bir ara çok sinirliydim ve kimseyi dinlemek hak vermek istemiyordum... Bunun çözümü yok onu anladım... Elimde neler var ve ben elimdekilerle ne yapabilirm, tüm derdim bu... Ama unutmayın sonuçların hep bir nedeni vardır... bu hükümeti yaratanda halk, bu sonuçlarıda....
Keske sizin gibi insanlarla dolsa memlket, inanci irki umrumda deil
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer İmleri