Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kazaylan bilmeden damnattiginiz diyelim, hem ellerinizlen iade edeceginiz icin yurutmus olmazsiniz.

Hem ben de affiniz icin, bir 5 dene daha litrelik katarim, helallesirsiniz!
    Kazayla değil ki abi direk damnattim Afiyet olsun iç dedi sayın yöneticim bende içtim . Basıma bunlar gelecegini bileydim icer miydim ?

Helalleşelim valla , işte bu yüzden biz Kütahya’ya gelelim :Yahoo:

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

1 Saate baslarim, hedef 4 duble iraki 2 sarisin.

Aslinda hayalim patates cipsi ketcap ve sarisindi, emme evde sarisin bitmis gidip almaya totom yemiyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kazayla değil ki abi direk damnattim Afiyet olsun iç dedi sayın yöneticim bende içtim . Basıma bunlar gelecegini bileydim icer miydim ?

Helalleşelim valla , işte bu yüzden biz Kütahya’ya gelelim :yohoo:
    Olmaz, Selim beylen benim de helalesmem lazim, o buraya 3 sefer geldi ben Bizansta 1 defa kolasini ictim!

Onun irakisini damnatmadan geberirsem gozlerim acik gider, bu nedenlen Bizansa gitmemiz lazim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Olmaz, Selim beylen benim de helalesmem lazim, o buraya 3 sefer geldi ben Bizansta 1 defa kolasini ictim!

Onun irakisini damnatmadan geberirsem gozlerim acik gider, bu nedenlen Bizansa gitmemiz lazim!
    Whatsapp’da paylaşıyorda çok yoğun Selim abı , bizle nasıl ilgilensin ? Ha inşaata gidelim yardım edelim derseniz ozaman olur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Rakı Sofrası 10

Bugün yeğen İstanbul’a okula gitti ben hastayım gidemedim bu yüzden her zaman İstanbul bana uyar , hemde Sayın yöneticimin inşaatı görme şansım olur .. Gerçi insaat bitmiş ama .. Ne zaman derseniz

Whatsapp’da paylaşıyorda çok yoğun Selim abı , bizle nasıl ilgilensin ? Ha inşaata gidelim yardım edelim derseniz ozaman olur
    Bitmedimi nalet insaat hala, nisan hadi bilemedim mayista NAAA... bitiyordu hani?

Ulen bunun insaat muyendizligi, yeminlen cakma!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bugün yeğen İstanbul’a okula gitti ben hastayım gidemedim bu yüzden her zaman İstanbul bana uyar , hemde Sayın yöneticimin inşaatı görme şansım olur .. Gerçi insaat bitmiş ama .. Ne zaman derseniz
    Benim dememle olmaz, Selim bey hatirnaz adamdir essek degil ya, bizi israrlan NAAA... cagiracaktir!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

, Selim bey hatirnaz adamdir !
    Bakalım mesajları okur sayın yöneticim cevabı yakında alırız

Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •