Sayfa 74/350 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1. sistemlerin canlı öncesi görünümü:

2.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Poyraz'cım benim kodlar yayıldı ve onlarca kişi gerçeğe bağladı. (Bir kaç twitter hesabı paylaştı zaten)
    Bu yüzden artık iyi sonuç vermiyor. Kendim kazanamazken öneride bulunmam komik olur.
    Orhan üstadın paylaştığı bilgiler değerli ancak sistem tamamlandığında probability distribution ile gerçekle örtüşme oranını hesapla. %60 üzeri güzel bir değer olur. Bu tip tasarımlarda optimizasyon mükemmel değerler yakalar ancak gerçeğe bağlayınca askıda kalma durumuna sık rastlanır.
    Yeni jenerasyon çalışmalarım sonuç verince o alanda bilgiler vereceğim.
    peki pdf'e güvenebilir miyiz hocam? yada hangisine güvenelim? hiç hesaplamadım daha önce.

Finance, as a social science, is not as clean as physical sciences. Gravity, for example, has an elegant formula that we can depend on, time and again. Financial asset returns, on the other hand cannot be replicated so consistently. A staggering amount of money has been lost over the years by clever people who confused the accurate distributions (i.e., as if derived from physical sciences) with the messy, unreliable approximations that try to depict financial returns. In finance, probability distributions are little more than crude pictorial representations.

https://www.investopedia.com/article...stribution.asp
    Son düzenleme : Orhan AKDOĞAN; 24-09-2018 saat: 20:40.

3.  Alıntı Originally Posted by Orhan AKDOĞAN Yazıyı Oku
    peki pdf'e güvenebilir miyiz hocam? yada hangisine güvenelim? hiç hesaplamadım daha önce.

Finance, as a social science, is not as clean as physical sciences. Gravity, for example, has an elegant formula that we can depend on, time and again. Financial asset returns, on the other hand cannot be replicated so consistently. A staggering amount of money has been lost over the years by clever people who confused the accurate distributions (i.e., as if derived from physical sciences) with the messy, unreliable approximations that try to depict financial returns. In finance, probability distributions are little more than crude pictorial representations.

https://www.investopedia.com/article...stribution.asp
    PDF ciddi fikir veriyor üstat, ancak şart değil.
    PDF çan grafiğini nelerin bozacağını bilir ve kaçınırsan gerçekle uyumluluk oranı artar.

HHV, LLV parametresi büyüdükçe,
    non-linear filtre kullanımı arttıkça (ADX, ADR, SD, VHF, ATR etc) gerçekle uyumluluk azalır.
    Özellikle "cascaded filters" optimizasyonda mükemmel değerler buldurur ama gerçekte hayal kırıklığı yaratabilir.

Bunlar benim gözlemlerim, bir başkası muhalefet ederse saygı duyarım.
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

4. Hocalarım HHLL indikatörünün hesaplanma mantığı nedir çok anlayamadım. Birde Tiberius hocam twitterde yayıldı derken kodlar mı yayıldı yoksa kiralanabiliyor mu bizde bakabilsek keşke.

5. Belli yerden sonra optimizasyon yapmakta zorlaşıyor ikili kombinasyon yapıyorum sonra yeni değişken geldiği zaman diğerlerini sabit tutarak optimize yapıyorum 3 değişkenden fazla optimizasyonu bilgisayarım kaldırmıyor ve günlerce sürebiliyor

6.  Alıntı Originally Posted by cashhflow Yazıyı Oku
    Hocalarım HHLL indikatörünün hesaplanma mantığı nedir çok anlayamadım. Birde Tiberius hocam twitterde yayıldı derken kodlar mı yayıldı yoksa kiralanabiliyor mu bizde bakabilsek keşke.
    Sistem.HHLL HHV ve LLV farkını hesaplıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by cashhflow Yazıyı Oku
    Hocalarım HHLL indikatörünün hesaplanma mantığı nedir çok anlayamadım. Birde Tiberius hocam twitterde yayıldı derken kodlar mı yayıldı yoksa kiralanabiliyor mu bizde bakabilsek keşke.
    Evet kodlar sosyal medyada paylaşılıyor.
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

hhv ile hy arasındaki fark nedir?

Sayfa 74/350 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •