Sayfa 874/1001 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    gelen mailde IP no yazmıyor mu.?

şu IP diye..
    Yok abı hisse net sisteminden geliyor ya ondan çıkmıyor .. Bir ihtimal objektif kim şifre sıfırlama talep ettiğini görebilir diye düşünüyorum ..

Bana gelen maillerden biri ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kufrederse hacklendiginizi zaten hemen anlariz, benimkini hacklerse sovse dahi normaldir dersiniz!
    Yazısından anlarız bu Reha Kaya değil deriz

Sabah çok erken yazarsa , kibar sözleri çok kullanır olaylara doğrudan dalmazsa , “!” ‘li cümleler yazmazsa tamam bu Reha Kaya değil deriz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yazısından anlarız bu Reha Kaya değil deriz

Sabah çok erken yazarsa , kibar sözleri çok kullanır olaylara doğrudan dalmazsa , “!†‘li cümleler yazmazsa tamam bu Reha Kaya değil deriz
    Bazen erken kalkar, bir cigara yakar foruma yazarim, o delil saylanmaz.

Troll veya G. Ahmet disinda birisine dalarsam, iste o zaman suphelenin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

. Ahmet disinda birisine dalarsam, iste o zaman suphelenin.
    Bu Ahmet gerçekten hayatında kimseden çekmemiştir sizden çektiği kadar İyi dayandı gelen geçen herkes adama bir laf ediyor o da birsey demeden devam ediyor .. Bitsin artık cezası adamın bunca sabırlı biri MHP affı gibi bir affa uğramalı

Erken uyaninca tekrar zibaririm %90 ihtimal ilen, veya ikindi uykusuna yatarim 1 saat, cildimin guzelligini buna borcluyum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu Ahmet gerçekten hayatında kimseden çekmemiştir sizden çektiği kadar İyi dayandı gelen geçen herkes adama bir laf ediyor o da birsey demeden devam ediyor .. Bitsin artık cezası adamın bunca sabırlı biri MHP affı gibi bir affa uğramalı
    Sitecegim ben onun belasini, her lafa soru ile yanit verilirmi?

Yahu bana birisi ABD'de degilsin dese, aha saat su falan yerde, su fotografi cektim derim!

Herif psikolojik olarak kafayi yemis normal degil, Herife GOT diyorum tik yok!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bir kac bik bik etmeye basladi, uzerinde calismalarim cerrah titizliginde devam ediyor, duzeltecegim onun psikolojisini!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İnce, nazik ruhlu delikanlı Reha Kaya’nın gazabından Allah hepimizi korusun

Ben bir mesaj yazarken 3 kere düşünüyorum bunu yazdım ama basıma ne iş gelecek diye

Sayfa 874/1001 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •