İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Epey saymayayım upuzun yıllar beri okumaktaydım zaten.. Buraya da az özet birşeyler yazmıştın okuyodum,
tekrar diyince biraz daha bakındım ama yine inceliycem detayı kadar..
Son durumlar iyidir umarım.. Yaz dibin dibi alımını da yaptın varsayarsak.. Zor piyasalar muhterem..
...
Öncesi son iki yıl gibi de?? trade'lerin muhte$em i$ çıkarmı$tı anımsadığım.. Onlara sayarız son eksileri küsürat tevazu hesabı olsun madem )..
Galata radyo kürtac yapıyeeah yılları geldi aklıma ki onlar bile çok taze anılar.. )
sormak istediğiniz zararda olup olmadığımız ise zarardayız
online yazdığımız üzere 4630 dan beri usd satıp piyasada banka hisseleri alıyoruz
biri hariç hepsi zararda
yeni alım yapabilmemiz için ya yeni diplerde olmalı spot piyasa
yada usd yeni tepe yapmali bu kadar basit.
fed toplantınsı 18 aralıkta
bu noktaya yakın gelişmekte olan piyasaların durduğu yere çok dikkat etmek gerekiyor.
döviz piyasası bizde ve em lerde gardını almışa benziyor. Hatta biz piyasalara göre bir ciddi kırılma daha yaşayabiliriz gibi.
Şöyle ki fed in tamam demesi bu süreci hızlandırır.
Biliyorsunuz mart 2019 seçimlerine kadar gemiyi yüzdürmek ana beklenti.
Gelişmekte olan piyasaların özellikle oetrol üreticisi olanları abd açıklamaları ile petroldeki gevşemeyi çok takmamış olmamalarını iyi analiz etmek gerekiyor. Özellikle rusya da 1.600 seviyeler, bowespada 96.000 üstünde haftalık kapanışlarda bizimde kolaylıkla ilk etapta 98.000 ordan 103.000 hareketi içine girebileceğini düşünmekteyim. Bu hareketi yapabilmeleri içinde dax ın 12.000 lere dow jones tekrar eski tepesine yönelmesi gerekmekte.
bakalim izleyelim. öylemi olacak yoksa burdan aşağı ikili dibime yönelecek piyasalar.
benim şahsi kanaatim yazdığım şekilde.
açıkçası dövizde bu denli çabuk toparlama beklemiyordum.
izleyelim bakalim ters köşe yapan kasım sonrası aralık nasıl olacak.
Son düzenleme : kentuf; 17-11-2018 saat: 22:03.
Yer İmleri