-

Originally Posted by
hpy
akbnk günlük
Akbank da garanti gibi tepeye gelmiş bir banka.Daha fazla yolu yok gibi bir şey.Buralardan bunlarda mallanmak çok iyi sonuçlar doğurmayabilir olarak algılıyorum ben.
Saolasin HPY... Ben de ayni dusunuyorum ikisinin de belki biraz daha yolu olabilir garanti 8 lerin kiyisina kadar...akbank 7.24 gibi... Biri dusende desteklenecek biri de hareketli ortalamasinda bence... Bakalim hangisine odaklanacagima karar veremedim...
-

Originally Posted by
ConSenSus SenSor
Eline, fikrine, bilgine sağlık hpy.. )
Eyvallah bayım. Elimizde olanı ky arkadaşlarımla paylaşmak en güzel şey. Kendi kendimize değil makinelerle savaş için paylaşmak önemli.
-

Originally Posted by
StGovindha
Saolasin HPY... Ben de ayni dusunuyorum ikisinin de belki biraz daha yolu olabilir garanti 8 lerin kiyisina kadar...akbank 7.24 gibi... Biri dusende desteklenecek biri de hareketli ortalamasinda bence... Bakalim hangisine odaklanacagima karar veremedim...
Açıkçası doların kafayı cevirmesinden aldığım güç ile ben yarından itibaren yeniden düşüşe geçeceğini düşünüyorum ama dediğiniz gibi çok çok az yolu kalmış da olabilir. İsct aynı ivmeyi yakalamamis mesele la. Garan ve akbank yavaştan düşerken isctr ile piyasayı dengeleyebilir palacan. Yarın olsun hayr olsun.
-

Originally Posted by
hpy
Açıkçası doların kafayı cevirmesinden aldığım güç ile ben yarından itibaren yeniden düşüşe geçeceğini düşünüyorum ama dediğiniz gibi çok çok az yolu kalmış da olabilir. İsct aynı ivmeyi yakalamamis mesele la. Garan ve akbank yavaştan düşerken isctr ile piyasayı dengeleyebilir palacan. Yarın olsun hayr olsun.
Ellerine sağlık Dostum. Çok güzel analizler oldu.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
JAS
Ellerine sağlık Dostum. Çok güzel analizler oldu.
Lenovo P1a41 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah abi. Etegimizde ne varsa dokuyoruz. Umarım fayda sağlayan oluyordur.
-
dolar günlük
sat sinyalinde halen
ama 6 kırılmadıkça dikkatli olmak lazım
sinyal değişimine gelmiş olabiliriz.
-
dolar
h4
sıkışma had safhada.
-
işc
günlük