Sayfa 581/1030 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Dolarda yukarı doğru bir hareketlenme olmadan merkezden bir hamle beklemiyorum, hoş yukar hareket başlarsa da ben beklerim ama merkez yaparmı o ayrı..
    Geçmişte yapılan hataların tekrar edilmesi durumunda sarmalı kırmak mümkün olmaz. Ben Tcmb'nin bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Dövizdeki hareketlenmeyi beklemek sarmalı bir sonraki kademesine yükseltmek demektir. Bu da yaşanılan sürecin tekrarı anlamına gelir. Merkez bankasının bu riski alacağını şu aşamada düşünmüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Bugün piyasa takibi için vakıf normal şubeye oran sordum. 350 k'ya 24 verebiliriz dendi.

Herhangi bir artış yok gibi bugüne özel.

Faizi buralarda baskılayacaklar. Hem özel bankalar hem de içi yeni doldurulan ( işsizlik fonu diyorlar) Devlet bankaları bu işe daha şimdiden soyunmuş vaziyetteler....TL cileri yine negatif faizle koyun gibi kırpıp duracaklar .........

Olması gereken ile var olan bizim gibi ülkelerde hep farklı olmuştur..........

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geçmişte yapılan hataların tekrar edilmesi durumunda sarmalı kırmak mümkün olmaz. Ben Tcmb'nin bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Dövizdeki hareketlenmeyi beklemek sarmalı bir sonraki kademesine yükseltmek demektir. Bu da yaşanılan sürecin tekrarı anlamına gelir. Merkez bankasının bu riski alacağını şu aşamada düşünmüyorum.
    Burada bir diger onemli etken Erdoganin aciklamalari olacak.

"Hani faizleri yukseltinizde ne oldu enflasyon rekor kirdi" derse isin boyutu degisir

Su anda politika faizi enflasyonun altinda negatif bir faiz var.

25.50 den fonlasa bile yeterli degil.

UFE -TUFE makasi korkutucu boyutta

Ekimde olumlu baz etkisi olacak (2017 ekim %2) ama tahminim enflasyon yine pozitif gelecek.

25 ekimde PPK toplantisinda beklentim politika faizinin 28.50 - 30.00 a yukseltilmesi.

Piyasalar bunu satin almaya baslayacak/basladirlar

Rahip birakilmaz ise fiyatlamalar daha da bozulur ve TCMB den yeni bir rekor faiz artirimi gelebilir

Gunluklerde 27 - 28 Vadelilerde 30 uzeri mevduatlar haftaya gorulur dusuncesindeyim

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Ev kiraları nasıl olacak şimdi? Tefe tüfe oranında artarsa miki tuttuk
    benim işyerinin artişi ağustos a göre idi 18,00 civarı girince çok üzülmüştüm gördüğümüz üzere beterin beteri varmış.

vakıf günlük o/n 23
    daha uzun gün oranı istemedim bile

6.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Bugün piyasa takibi için vakıf normal şubeye oran sordum. 350 k'ya 24 verebiliriz dendi.

Herhangi bir artış yok gibi bugüne özel.
    2 gün önce 5.94 den aldıklarım duruyor bu arada

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    Fed/Evans: Aralık ayında faiz artışı konusunda rahatım.
    https://www.foreks.com/haberler

mevduatlar için sütlü kadayıf formasyonu..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    MB dan bu toplantıda ben faiz artışı beklemiyorum.....Bir sonraki toplantıda artış yaparsa yapar ....Bu akşam TPP de kaçtan fonlayacağı da önemli ama bence 24 den limiti aşan da 25.5 den devam edecek ........

Dolayısıyla full TL ci arkadaşların para negatif faiz ile birilerini fonlayacaktır ............
    Açıkça bende bir faiz artışı beklemiyorum olsa büyük sürpriz olur benim açımdan.

Sayfa 581/1030 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •