Sayfa 561/1000 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Abd 10y 3,164 +0,108 +3,54%
    bir halt olacağı yok.

2. Işık Ökte: 3.86 ile 4.45 arası dolar kuru stabilizasyonu sağlanamazsa Türkiye'nin enflasyon ile müdahale etmesi mümkün olmaz.

?!?!?!. Tokatçı mısın kardeş?.
    Geçen gece ben de rüyamda 4.14'lerden trade ediyordum. Rüyanın sonuna doğru rüya olduğunu anladım da hepsini rüyanın son çeyreğinde TL'ye dönüp hovardalık yapıp bir güzel yedim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Işık Ökte: 3.86 ile 4.45 arası dolar kuru stabilizasyonu sağlanamazsa Türkiye'nin enflasyon ile müdahale etmesi mümkün olmaz.

Geçen gece ben de rüyamda 4.14'lerden trade ediyordum. Rüyanın sonuna doğru rüya olduğunu anladım da hepsini rüyanın son çeyreğinde TL'ye dönüp hovardalık yapıp bir güzel yedim.
    Bunu yeni mi demiş ağam. Bu rakamlar taze mi.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Işık Ökte: 3.86 ile 4.45 arası dolar kuru stabilizasyonu sağlanamazsa Türkiye'nin enflasyon ile müdahale etmesi mümkün olmaz.

Ne icmis bu, 5 gaymeyi gorelim opup basimiza koyalim derim ben!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bunu yeni mi demiş ağam. Bu rakamlar taze mi.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    15 dakika önce Bloomberght yayınında söyledi. Hala yayında konuşuyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    5.25-30 altı artık imkansıza yakın abi. Ha o da foreksçilerin tombul parmak operasyonuyla olur olursa. Vurur gelir. 5.70 altı spottan kimseye mal aldıracağını düşünmüyorum artık en iyi ihtimal ile o da.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    15 dakika önce Bloomberght yayınında söyledi. Hala yayında konuşuyor.
    Sarhosmu, bence oyle?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Tufan Cömert, Bloomberght: Hem kur hem de faiz aşırı yüksek seviyelere aynı anda yükseliyor. Bir noktadan sonra birinden birini bırakmak zorunda kalabiliriz.
    (aynı fikirde değilim, kuru bırak bakalım faiz yerinde duruyor mu?, Veya faizi bırak bak bakalım kur yerinde duruyor mu?)

Sayfa 561/1000 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •