Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yalnız marmara iktisatçı alexogoldomuydu değilmiydi tam şeedemedim şimdi.Malum yaş ilerliyor bu parlak beyinli arkadaşlar birbirinden değerli şahsiyetler olduğundan karıştırıyorum ben efendim)))))...
    değildi sn hakem.. başka bir arkadaş.

2. Peter Schiff,
    Gelişmekte olan ülkelerde altını olanlar kağıtparanın zararından korundular aynı şey ABD yurttaşlarının da başına gelecek altın standardından iktidarlar nefret ediyor çünkü disiplini getiriyor diyor.

https://www.zerohedge.com/news/2018-...risis-last-one

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Sn Hakem, kanalı açtıktan sonra, üstünü komple köprü yapıyorsun, basıyorsun üstüne betonu ki dilediğin her yerden karşıya geçmek kolay olsun düşünsene 600 km uzunluğunda bir kanal ve onun üstünü aynı uzunlukta kapatan bir köprü, aman allahım öyle bir projeyle bütün dünya bize imrenerek bakacak.
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Görsün gavur işte türkün gücünü,analar ne cevherler doğuruyor.Hem de bu gavurlar görmediğinden fesatlık da edemezler kanala valla çok mantıklı.Resmen memleket kurtulur ya.Her 100 km beton dökme işini de suryapı,ağaoğlu,kolin inşaat,mehmet cengiz falan memlekette ne kadar şey varsa onlara veririz hem o şeyler kurtulur hem de memleket ekonomisi, valla olur neden olmasın ,çok mantıklı.Krediyi çeken koşar ev alır bence en az yüzde 52 vatandaşımıza ben güveniyorum, gerçi betonla kapadığımızdan kanal manzaralı diye satamayız ama betonu maviye yeşile falan boyarız alacalı bulacalı kim farkedecek ki di mi efendim neticede bu kadar ressamımız var onlar da ekmek yer.
    Sivadiniz batirdiniz gul gibim proceyi, yahu cibildak Ukraynalilar ilen Ruslar gondola nerede binecekler, kanala nereden girecekler?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sivadiniz batirdiniz gul gibim proceyi, yahu cibildak Ukraynalilar ilen Ruslar gondola nerede binecekler, kanala nereden girecekler?
    Niye Ruslar gelsin diye bekliyeceğiz ki? Tüneli Sinoptan Kırıma yapalım,hem de tünelin yarısını Ruslar üstlenir maliyet düşer. Sabah yola çıksan akşam namazını Moskova'da kılabilirsin?

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hiç unutmuyorum binali yıldırımın başbakanlığının son günleri.Bir nedenle memleketteki büyüme borç işleri falan soruldu, türkiye borçla büyüyen bir ekonomidir,dış borç olmadan büyüyemez yapısı böyledir dedi.Bu kafa bizi bu hallere düşürdü işte.Maalesef 2x2=3 diye diye geldiğimiz nokta bu.
    Bu adam birde yüce meclise başkanlık yapıyor şuan.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi bizimkiler misal bir yerden faizsiz 50 milyar dolar borç bulsalar kanal istanbulu yaparlar mı yapmazlar mı )))))))
    Anasını bile bellerler, yeterki rant olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    büyük ülkeysen büyük ekonomik güçsen açıcan sinoptan, mersine kanalı
    G.leri yiyorsa Adaları kurtarsinlar önce.

8.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Son 7 işlem gününde hesaplamalarıma göre yabancı 30milyon lot civarında garan sattı.

İşin vahim kısmı ise 28 eylülde BGC partners 21,1milyon lot 7,62 ortalama ile garan almıştı.

Bugün an itibari ile 12,2milyon lotu 6,91TL maliyetle vermiş durumda.

6.61 -0,50 / -7,03%
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •