Sayfa 625/1030 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    .özellikle suya %100 den fazla zam geldi birçok markada son 3 ayda ...kardeşim plastiğin maliyetinden n'olacak su zaten allahin beles kaynak suyu...
    Yukarıda anlattık ya
    Okuduğunu anlamıyormusun?

Bana 19 lt sularda %100 den fazla zam geldiğini ispat et ben bu başlıkta 1 hafta yazmayacağım
    SÖZÜM SÖZ...
    Senin beyanın bile yeter...
    De ki:Erikli/Pınar/Nestle/(veya senin istediğin bir marka) 19 lt su x lira idi 2x oldu de...ben senin beyanına inanacağım ve bu başlıkta 1 hafta yazmayacağım....

Sözüm söz...

Önemli Not:Küçük suları pek kullanmadığım için bilmem...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bak ağa hırs yapma fazla Allah uzun ömür versinde sonra bir bakmissin nallari dikmissin bizim ülke gibi stresli bir ülkede hayat kısaldı bunu unutma ..bak fotursapkali vardı adamda 50-100 k elinde birçok hisse vardı yiyemeeden göçtü ..bak sana dedim sen artık yeme safhasına geç yavaştan yasin itibariyle çocuk çocugu da evlendirmissindir ya da kendi işleri ni otutrmuslardir haralde ..insanın kendi çocuğundan bile faydası yok olsa huzur evleri full cekmezdi diyeceksin ki şu kadar daha yasasam ona göre kenara parayı ayıracak birde zor gün parası gerisini ye gitsin ağa bunu tbey35 ede söylemişim sır epeydir gorunmuyordu birkaç gundur gelmiş geri torunlardan firsat buldu galiba.. bu bir kendine yatırım tavsiyesidir
    Ben Dudu'dan yaş olarak daha büyüğüm. Söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum. Ancak tedbirli olmak insanoğlunun yapısında var. Bak forumda Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin seksen sekiz yaşında Pinky abimiz var. Aslanlar gibi piyasa takibinde. Bir de belli zorluklar yaşıyarak bir yere geldiyseniz öyle ye, iç, harca yapamıyorsunuz. Ne oluyor en azından zorluk çekmeden hayatınızı idame ettiriyorsunuz. Çoluk çocuğa bir şeyler bırakalım onlar zoruk çekmesin diyorsunuz. Lakin yazdıklarınız doğru katılıyorum. Bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Fırsatçılar kimlerdir?

Bu ülke de dolar la işi olmayan bana bir sektör gösterin...

Ben size göstereyim..

Beyin gücü/el emeği/kol gücü/zanaatı ile çalışan,işini yaparken madde/malzeme minumum kullanan sektörlerdir...
    Bunlarda nedir?
    Psikiyatr,berber,sıhhı tesisatçı,inşaat işçisi,sünnetçi,memurlar,asgari ücretliler vb

Bunlar saatlik ücretlerine zam yapmışlarmıdır?
    Yapmışlardır herhalde (yada en kısa sürede yapacaklardır)
    Ama berber/sıhhi tessisatçı yaptığı işe zam yapmazsa,%25 enflasyon karşısında alım gücünü nasıl koruyacaktır?

Bu insanlar mı Fırsatçılar?

saygılar/başarılar
    Dolar bazli maliyeti minimal el emeğine dayalı çalışıyorum, yaptığım her harcama maliyet bahanesiyle zamliyken ben nasıl eski tarifeden geçimimi sağlayayım. Diyelim %1000 devalüasyon oldu ben 100 liraya yaptığım işi 10 liraya yapmaya deva mi edeceğim, şöyle bisey var zam yapmak hakkım düşüncesindeyim ama yapamıyorum çünkü zaten isler zayıf zam yaparsam sıfıra yaklaşacak,
    son iki aydır da değil ha en az bir senedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Sen 4.65'den aldigin dolari 3 ayda 6.20 yap, turk lirasini tuvalet kagidi degerine indir, girdi maaliyeti dolar olan olmayan herkesin hayatta kalmak için ZAM yapmasi gereksin, ama buna firsatcilik de.

Millet de bunu yesin.

Sen 13 yil disardan akan dolari betona göm, tek bir fabrika yapma, parasal genisleme bitince haliyle cikan krizi rahibe, dis guclere falan bagla

Millet de bunu yesin.

Fetullah gulenle birlik olup bu ulkenin onurlu askerini hapislerde çürüt, intihar etmelerini sağla, ortaklik bozulunca da terörist ilan edip yoluna devam et.

Millet de bunu yesin.

Siz bu milleti, bu yalanlara inanacak kadar su katilmamis gerizekalı, angut ve hödük mü saniyorsunuz?

(:

Saygilar/başarilar

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Malesef ben oyle saniyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    350,000 gecelikten bozup 5.94 den dolar aldım oh canıma değsin siz misiniz mevduat faizlerini düşüren

dolar 6.20
    Size imreniyorum. Allah daha çok kazanç versin. Umarım doğru noktalarda çıkıp tekrar alım fırsatlarına geçer iyi kazançlar elde edersiniz, ama benim şahsi yorumum dövizin önü açık uzun da kalsanız mevduattan alacağınız gelirin kat ve kat fazlasını alırsınız. Kesinlikle tavsiye olarak algılamayın sadece benim öngörüm.
    Tekrar 5,90 seviyelerine gelebilir mi diye araştırmadığım kaynak kalmadı. Sadece malum peder konusu hariç zor duruyor. Onu da çok salacaklarını sanmıyorum. Ama daha önce de yazmıştım artık dövize geçmekten başka seçenek bırakmadılar.
    Ekonominin başındaki insanların TL'ye teşvik etmesi gerekirken yatırımcıyı dövize teşvik etmesi da ayrı bir durum. Türkiye de yaşıyoruz ama paramıza güvenemiyoruz, canım ülkem ne hale geldi. İnşallah TL'nin değerlenmesi ile ilgili gerekli aksiyonları alırlar da geç de olsa bu hatadan dönülür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Akbank mı?
    Sabanci bir finans holdingi konumuna gelmisti sanayi tarafinda pek bir is beceremediklerinden.
    Onu da satarlarsa ne olur bu Sabanci gurubunun hali?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Dolar bazli maliyeti minimal el emeğine dayalı çalışıyorum, yaptığım her harcama maliyet bahanesiyle zamliyken ben nasıl eski tarifeden geçimimi sağlayayım. Diyelim %1000 devalüasyon oldu ben 100 liraya yaptığım işi 10 liraya yapmaya deva mi edeceğim, şöyle bisey var zam yapmak hakkım düşüncesindeyim ama yapamıyorum çünkü zaten isler zayıf zam yaparsam sıfıra yaklaşacak,
    son iki aydır da değil ha en az bir senedir.
    Günlerden beri sizin hakkınızı savunmaya çalışıyorum burda...
    Reis in söylemini kırmaya çalışıyorum başlıkta...
    Ama maalesef güya ünüversite mezunu,güya muhalif arkadaşlarımız bile kanmış..
    Merak etmeyin ben sizlerin hakkını/doğruları her daim savunacağım...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Tulumbada su bitti....
    Satacak birşey de kalmadı...
    Köprü,otoyol ve milli piyangodan başka birşey kalmadı...
    Artık ne bulsalar atlıyorlar...
    İşsizlik fonunda 125 milyar tl var sanırım
    20 milyar dolar eder...
    Burayı sömürebildikleri kadar sömürüler artık...

saygılar/başarılar
    İşsizlik fonu 1-1.5 yılda tükenir mi diye deli sorular geliyor aklıma :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 625/1030 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •