Sayfa 99/350 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1. Görüntüler yayındaki kodlardan. Eylül ayı sistemciler için iyi tecrübe oldu bence.

2. Bu hafta tüm sistemler iyi kazanmıştır

3. koca 5 yıl sonunda nihayet ana sermayenın az biraz üzerine geçmiş bulunmaktayız. bakalım gelecek bızı nereye sürükleyecek.

ykoç ustad sistemelr güzel sata geçtiği yerler degılde al yaktıgı yerler ilginç geldi bana
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

4.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    koca 5 yıl sonunda nihayet ana sermayenın az biraz üzerine geçmiş bulunmaktayız. bakalım gelecek bızı nereye sürükleyecek.

ykoç ustad sistemelr güzel sata geçtiği yerler degılde al yaktıgı yerler ilginç geldi bana
    İlginc derken?

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    koca 5 yıl sonunda nihayet ana sermayenın az biraz üzerine geçmiş bulunmaktayız. bakalım gelecek bızı nereye sürükleyecek.

Tebrikler Erhan bey, iyi sabretmişsiniz.
    Ben 1 hafta yeni yüksek göremezsem huzursuz oluyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    İlginc derken?
    Çok erken tepki veriyor.
    Ciddi bir trend olmadan al yakabılıyor gordugum kadarıyla.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Çok erken tepki veriyor.
    Ciddi bir trend olmadan al yakabılıyor gordugum kadarıyla.
    1 dklık grafikleri aç bak ama görerek bak erhan bayım. günün neredeyse 1/10 i trend olur 1 dklık grafiklerde. neredeyse tamamına yakını gürültüdür trend yoktur yataydır çünkü hergün % 5 yükseliş yapması endeksin imkansızdır imkansız demeyelimde yakındır bunuda 1 dk lık periyota yayarsan her dakika düzenli yükseliş yapması lazım gelir.

al sana ip ucu

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    1 dklık grafikleri aç bak ama görerek bak erhan bayım. günün neredeyse 1/10 i trend olur 1 dklık grafiklerde. neredeyse tamamına yakını gürültüdür trend yoktur yataydır çünkü hergün % 5 yükseliş yapması endeksin imkansızdır imkansız demeyelimde yakındır bunuda 1 dk lık periyota yayarsan her dakika düzenli yükseliş yapması lazım gelir.

al sana ip ucu
    bu da grafiği , opt yoktur ortalamaların tamamı 100 ve 200 dür.

filtre eklenmemiş hali.

Sayfa 99/350 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •