İhracat rakamları geçen yıla göre 2,5 katı ile 3 katı arası gelir .ancak iç piyasa da geçen yılla aynı son çeyrekte iç piyasa da küçülme meydana gelebilir.ayrıca rakip firmalar astor ve elimsan .küçülen bir ekonomi ve artan rekabet.
İhracat rakamları geçen yıla göre 2,5 katı ile 3 katı arası gelir .ancak iç piyasa da geçen yılla aynı son çeyrekte iç piyasa da küçülme meydana gelebilir.ayrıca rakip firmalar astor ve elimsan .küçülen bir ekonomi ve artan rekabet.
iyide bunun bize ne faydası var. adamlar karını katlıyor ama hıssesi dusuyor, babamızın sırketı degıl ya kar ettı dıye teşekkür edeceğiz. cıkmasın dıye kafasına basıyorlar, basan kım? faizin %25 oldugu konjonktorde gıdıp paramızı adamların sırketıne yatırmısız bence onlar bıze teşekkür etmeli.
neden bukadar algınlanlık yaptınız anlam veremedım. hakaret etmedım elestırmedım, sen dusuncenı yazmıssın bende senın dusuncene atıfta bulunarak kendı dusuncemı yazdım.bız kucuk yatırımcıyız ve aynı taraftayız, bırıkımlerımızı degerlendırmeye calısıyoruz, sırketın karlılıgının artması benı baglamaz ben hıssenın artmasına bakarım, cıkmasın dıye baskılanıyorsa bunu elestırırım.
Yer İmleri