Artan

286,25 9.99 16:49
92,60 9.98 13:55
295,50 9.95 16:50
81,20 9.95 16:51
56,95 9.94 16:48
Artan Hisseler

Azalan

27,20 -9.99 13:55
78,40 -9.99 16:51
39,54 -9.97 16:50
16,09 -9.96 16:50
15,05 -6.87 16:51
Azalan Hisseler

İşlem

8.615.049.212,50 16:51
5.246.695.221,06 16:51
4.530.159.194,00 16:51
4.507.458.392,12 16:51
4.353.670.654,60 16:51
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4321 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İhracat rakamları geçen yıla göre 2,5 katı ile 3 katı arası gelir .ancak iç piyasa da geçen yılla aynı son çeyrekte iç piyasa da küçülme meydana gelebilir.ayrıca rakip firmalar astor ve elimsan .küçülen bir ekonomi ve artan rekabet.

2.  Alıntı Originally Posted by Uzaylı Yazıyı Oku
    İhracat rakamları geçen yıla göre 2,5 katı ile 3 katı arası gelir .ancak iç piyasa da geçen yılla aynı son çeyrekte iç piyasa da küçülme meydana gelebilir.ayrıca rakip firmalar astor ve elimsan .küçülen bir ekonomi ve artan rekabet.
    Hazır TL değer kaybetmişken tüm gücü ile ihracata konsantre olmalı bizim patron.Başka kurtuluşuda yok zaten daralan ekonomide.

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Hazır TL değer kaybetmişken tüm gücü ile ihracata konsantre olmalı bizim patron.Başka kurtuluşuda yok zaten daralan ekonomide.
    öyle yaptı geçen çeyrek zaten devamı gelir diye umut ediyoruz,
    içerideki alacakları tahsil sıkıntısı soru işareti? umarım çok problem yoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by nemaproblema Yazıyı Oku
    öyle yaptı geçen çeyrek zaten devamı gelir diye umut ediyoruz,
    içerideki alacakları tahsil sıkıntısı soru işareti? umarım çok problem yoktur.
    Devamının geldiğini gösterdi ulusoy elektrik, sahiplerine ve çalışanlarına teşekkürler, borçlu sirketlerin finansman maliyetlerinin karlarinin çoğunu götürdüğü üzücü bilançoların arasinda yıldız gibi parlıyor

5.  Alıntı Originally Posted by nemaproblema Yazıyı Oku
    Devamının geldiğini gösterdi ulusoy elektrik, sahiplerine ve çalışanlarına teşekkürler, borçlu sirketlerin finansman maliyetlerinin karlarinin çoğunu götürdüğü üzücü bilançoların arasinda yıldız gibi parlıyor
    iyide bunun bize ne faydası var. adamlar karını katlıyor ama hıssesi dusuyor, babamızın sırketı degıl ya kar ettı dıye teşekkür edeceğiz. cıkmasın dıye kafasına basıyorlar, basan kım? faizin %25 oldugu konjonktorde gıdıp paramızı adamların sırketıne yatırmısız bence onlar bıze teşekkür etmeli.

6.  Alıntı Originally Posted by therion Yazıyı Oku
    iyide bunun bize ne faydası var. adamlar karını katlıyor ama hıssesi dusuyor, babamızın sırketı degıl ya kar ettı dıye teşekkür edeceğiz. cıkmasın dıye kafasına basıyorlar, basan kım? faizin %25 oldugu konjonktorde gıdıp paramızı adamların sırketıne yatırmısız bence onlar bıze teşekkür etmeli.
    Uzun vade yatırım yapanlar için anlamı var da sizin için anlamı yoksa okumayın yazdıklarımı engellersiniz olur biter.

7.  Alıntı Originally Posted by nemaproblema Yazıyı Oku
    Uzun vade yatırım yapanlar için anlamı var da sizin için anlamı yoksa okumayın yazdıklarımı engellersiniz olur biter.
    neden bukadar algınlanlık yaptınız anlam veremedım. hakaret etmedım elestırmedım, sen dusuncenı yazmıssın bende senın dusuncene atıfta bulunarak kendı dusuncemı yazdım.bız kucuk yatırımcıyız ve aynı taraftayız, bırıkımlerımızı degerlendırmeye calısıyoruz, sırketın karlılıgının artması benı baglamaz ben hıssenın artmasına bakarım, cıkmasın dıye baskılanıyorsa bunu elestırırım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •