Sayfa 375/808 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

evet dava icin guclu veri ve delil lazim...ben davasini açarim ve kovalarim siz bana bildiginiz duydugunuz ne varsa gonderin hazirlik yapalim derken kastim bu idi. bazi bilgi verilere şu aşamasa sadece spk ulasabilir. pay sahibi bilgilerini bu yonetim takip ediyordur kanimca. Itarman kendi kontrolundeki hesaplardan topluyor olabilir...baskasi da aynisini caktirmadan yapabilir😎😎 şu andaki fiyatlar acikcasi benim de işime geliyor ben de topluyorum nakit geldikçe. dolar almam ama hisse alir beklerim. halka acik kisim %24 bunun %5lik kismini (1/5) baskasi alamayacak akdar toplamayi hedefliyor kanimca. sonra iyice kendi calar oynar hatta kot disina bile yolu var. ben temele bakiyorum ve asirinin da asirisi iskontolu goruyorum. halka kapali bile olsa ortakligim surecek. cemts veya bucim satis beklentisine bile beklerim. mal pazarlama gibi oluyor neyse. alan alir satan satar tutan tutar...ama ben diger hukuki yukumfen kurtulursam bu işi kovalayacagim. daha vakit çok. bana hukuki degil bilgi veri duyum yardimi lazim diger konu spk da networkumu de kullanmak dahil bende. ama gene soyluyorum bu fiyatlar benim de işime geliyor bazi yatirimlari bozup buraya kaydiracagim😎😎 sayelerinde hisse o kadar sig ki. 300 500k para bile girse %10 yapar...🤣

2. Bucim şuan borsada işlem gören birçok şirketten çok,çok değerli ama maalesef fiyat olarak yerlerde sürünüyor nedense bir türlü küçük yatırımcı gelmiyor gelenlerde üç beş gün sonra sıkılıp satıyor. Bu fiyatlar küçük yatırımcının dikkatini çekmiyor bir kaç tavandan sonra anca gelmeye başlarlar en basit örneği Kalkınma bankası yılardır 4-5 TL arası hacimsiz bir şekilde sürünüyordu ne oldu'da biranda tava, tavan gitmeye başladı şuan 42,20 TL ve tavanda 514.555 lot alıcı bekliyor bu alıcılar 5 TL iken neredeydiler. darısı başımıza patron satana kadar buradayım.

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

3.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bucim şuan borsada işlem gören birçok şirketten çok,çok değerli ama maalesef fiyat olarak yerlerde sürünüyor nedense bir türlü küçük yatırımcı gelmiyor gelenlerde üç beş gün sonra sıkılıp satıyor. Bu fiyatlar küçük yatırımcının dikkatini çekmiyor bir kaç tavandan sonra anca gelmeye başlarlar en basit örneği Kalkınma bankası yılardır 4-5 TL arası hacimsiz bir şekilde sürünüyordu ne oldu'da biranda tava, tavan gitmeye başladı şuan 42,20 TL ve tavanda 514.555 lot alıcı bekliyor bu alıcılar 5 TL iken neredeydiler. darısı başımıza patron satana kadar buradayım.

''Yatırım tavsiyesi değildir.''
    bucım,de bir tısssssssssss diye ses çıkar o zaman ky koşarak gelir 25 tl almaya..
    ZIR-DELİ Y.T.D

hacim rezalet. bu hacimle cok bekleriz

5.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    hacim rezalet. bu hacimle cok bekleriz
    i.tarman çok sabırlıdır onun için burdaki ky onun kadar sabırlı olması gerekiyor..cemts işi bitince burasını serbest bırakır..
    cemts 1.50 tl den 7.50 gitti %400 aynı senaryo BUCIM,de neden olmasın:
    ZIR-DELİ Y.T.D

ver bakalim veerrr

aldik attik bakmiyorum bile. bir kac ay daha buralarda dursun alip atmaya devam edeyim genel kurula kadar

8. Bu hissenin yatırımcıları sanki hissede bulaşıcı hastalık varmış gibi hemen satıp kurtulma derdindeler.yada süzme bir kaç kişi öyle düşünülmesini istiyor. Sabah alan herhalde piyango çıkar diye bekleyip gün sonunda en dip fiyata veriyor.

Sayfa 375/808 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •