öncelikle uslubunuz dogru degil saygi çerçevesinde devam etmenizi rica ediyorum.
Bir ikincisi 32 liradan 37 liraya giden bir hissenin temettü verdi diye gittigini idda eden bir arkadasa örnek olarak buda 5 liradan 7 liraya temettü vermedigi için gitti örnegini ne kadar saçma bir örnek oldugunu anlasin diye veriyorum.
iki sirket birbiriyle kiyaslamak için degil. Temettü verdi diye yukari giden bir hisse anlayisiyla yatirim yapiyorsaniz vay halinize...
Ben akilli oldugumu idda etmiyorum. Okuyor ögreniyor hesapliyor sonra karsiniza geliyorum kulaktan dolma bilgilerle yazmiyorum.
Ayrica ben frotoya yatirim yaplmaz bir sirket demedim ? Bunu bu sekilde yansitmanizi sebebini anlayamadim muhtemelen dikkatli okumuyorsunuz.
Global ölçekte neler olup bittigi konusunda baya ilgili görünüyorsunuz. fakat nedense.
Google - facebook - Amazon - ebay - yahoo! - blackberry - discovery - netflix - adobe warren buffetin berkshire hathaway şirketinden bir haber olmalısınız.
Bunlar dünyanin en büyük şirketleri bak bakalım kimler yatırım yapmış.
Ne hikmetse bahsettigin fonlar hiç temettü dagitmayan bu sirketlerdede en büyük paya sahip.
Bu sayfayıda bir oku istersen. Benim kafadan uydurma birseyler sallamadigima belki ikna olursunuz.
Bu söyledikerinizinde hepsine bir gün pişman olacaksınız. Umarım o gün geldiğinde gururunuzu yenersiniz!
http://www.acikders.org.tr/file.php/...s/Ders-a-6.pdf
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri