tarihe açın bakın değişime direnenler hep kaybetmiştir
tarihe açın bakın değişime direnenler hep kaybetmiştir
Ya bu adam taaa çıktı zamanında dedi ki "din dedim din, dil demedim" dedi komik oldu.
Sonra aldatıldık dedi "sonra da aldanan da aldatan da olmadım" dedi.
Sonra danışmanı son derece anlaşılır bir ses tonu ve üslup ile "eyalet sistemi getirilmelidir, 81 vilayet tek bir merkezden yönetilemez" dedi.
Gelmiş bu da şimdi diyor ki "danışmanımın bir açıklamasını almışlar, çarpıtmışlar".
Len kalbin kör tamam da kulağında mı sağır be avare
Hadi senin niyetin belli, ahanda burada bunlara inanan gerçekten saf temiz insanlar bunları nasıl görmez..! (aktroller sizin zaten maaşlı işiniz bu olduğu için size lafımız yok, haşa!)
Ama Pazar günü her şey zaten netleşecek, yine plakasız araçlarda oy pusulaları bulunmazsa bu işi bitireceğiz.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
haklısınız ...çagın gerisinde gidecek olursanız bu degişim degildir...? 21 yüzyıldan 19 yüzyıla gitmek istiyorsanız bir zaman makinası icat edin ve gidiniz..ha toplu ignesi dahi yapamayıp samanı ithal edersniz ..orayada gitme olsılıgınız sıfır..![]()
herkes gider mersine siz gidersiniz tersine..
en iyisi HAYIR deyinde çag,a ilkeye ve ileri ye bakalım geride ne arıyorsunuz..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Bu mesajda söylediğim gibi hanedanın korumasında Anadoluya yayılan bu Kahire kaynaklı tarikatlar ve Kürt tarikatları Türk-Atatürk düşmanıdırlar ve Türk kökenli tarikatların aleyhine büyütülmüşlerdir. "Türk" olan herşeye alerjinin kaynağında bu tarikatlar vardır..
Değişimin içeriğine bakmadan destekleyen; değişime o kadar açık olan gitsin cinsiyetini de değiştirsin...😂😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri