Sayfa 805/1030 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    yaşınız genç galiba,

60 yaşında 70 yaşında 80 yaşında insanlar var.

çoluğundan çocuğundan eşinden dostundan saklayanlar var.

birikim yapmak kolay bir iş değil.

paranızı taşımanın riski elbette yok.

fakat uzun bir zamandır çalıştığınız banka ile sıfır çalıştığınız yeni bir kurumda elbette güven öncelikli soru işareti olacaktır.

herkesi kendiniz gibi düşünmeyin.

bazıları hisse senedi alır, fx de 1/1000 pozisyon açar..

bazıları ise evinde saksının içine koyar altınları... gider bahçesine gömer..

risk algısı kişiden kişiye değişir.

ytd.

syg,
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Malum şahıs daha 2-3 ay önce Nato toplantısında dolar 4,80TL iken "Dolar düşecek, bunu bilerek söylüyorum" demişti. Bunu da hatırlatalım, inanan varsa...
    Ya adamın eğitim ve kültür seviyesinin reklamda neyin var neyin yok futuresten aliminyuma bas londra borsasının içinden geç diyen tellaktan farkı yok Niye ciddiye alıyorsun?

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    o zaman ortalama bir fikre sahip olmanız gerekir diye düşünüyorum.. ilk sorunuzdan öyle anlaşılmadı çünkü.

şu anda nasıl değerlendiriyorsunuz elinizdeki tl yi ?
    TEB 25 günlük faiz ve bir miktar İş bankası likit fon.Hepsi TL.

3. Emlak sektöründeki son durum bu şekildeyken sizce merkez bankası faizlerde artışa devam eder mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Malum yüksek faiz betoncuları bitiriyor...

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    bahçeli: Iş bankası hisseleri doğruca hazine'ye devredilmelidir
    ne ucuz kaldı ? temettu isi de yas bu yıl hicbir sirket enflasyon kadar temettu vermez %15 te kalırlar gibi ...temettuye degilde hisse bazlı birseylere oynayacak buyuk agalar bana gore.. ucuz kalan ensturuman arastırması icindeyiz bulabilecekmiyiz ?

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    bahçeli: Iş bankası hisseleri doğruca hazine'ye devredilmelidir
    Bence iş bankası hissesi yerine mhp denen parti akp'ye devredilmelidir...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6.  Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    TEB 25 günlük faiz ve bir miktar İş bankası likit fon.Hepsi TL.
    izlemediyseniz bir bakın>>

7. arkadaşlar ICBC'ye 26,5 tan bağlamanın sizce bir handikapı var mı? Örneğin eft masrafında, maksimum eft miktarında veya hesap açma sürelerinde (bir forumdasın burgan için söz ettiği gibi) herhangi bir dezavantajları var mı? Soruyu biraz daha somutlastırayım hatta: Sozkonusu banka 26,5 oran verirken 24 - 25 ten neden diğer bankalara yatırıyorsunuz? Üç aylık hoşgeldin hakkını kullandı mı herkes? Neden bu bankanın pek bahsi geçmiyor? Gördüğüm kadarıyla bu seviyeye hiçbir banka yanaşmak dahi istemiyor. Bir hafta sonra vakiftan vade dönüsüm var 210k. Vakıf 26 verirse onla mı devam edeyim yoksa 26,5 ten ICBC'ye kayayım mı? Fikir beyan eder misiniz?
    Herkese saygılar.

8. bu doların dönüşü pis olacak bana öyle geliyor düşüş sonlandığında artık bu rakamları görmek hayal olacak tıpkı 4 leri görmek imkansız olduğu gibi,faizde 2-3 ayda alacağımızı şu seviyeden dolarda sadece tepki yükselişine bile oynasak alabiliriz,1 puan kadar faizleri aşağı gerileme olmuş yine teb 24 idi 23 yapmış aylıkları,25 ekimde merkez ne yapar bilmiyorum şu durumda faiz artıracağına olan inancım sıfırlandı,doların düşüşü kalıcı olamaz dipleri zorluyor ve aynı zamanda sabırları da zorluyor ortalık 5.50-5.30-4.90 kaynıyor çoğu kişiyi terse yatıracak buna eminim.

Sayfa 805/1030 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •