Sayfa 842/1030 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by turgut+ Yazıyı Oku
    bugun vakıf bank a hesap acmaya gıttık 25 tl hesap acma ücreti alındı yenı gelen bı uygulamaymıs
    günlük 24 den baglandı
    bu kaçıncı şikayet burada vakıf hakkında. oran cazibesi de pek kalmadı eskisi kadar. nedendir bu vakıf ısrarı anlamıyorum.

2. Vakıf demişken size birşey sorayım. Vakıfbankin kredili bankomat hesabına (havuz hesabı) baktım, faiz oranı %24,24 yazıyor. Ben 20 gün önce 32 günlük 27,5 ten bağlamıştım. Yatırdığım miktarın uzerine 10000 tl de eksiden çekip bağlasaydım, yani 24,24 ten çekitiğim parayı 27,5 e bunlara geri satsaydım... Hep bankalar mı pustluk yapacak? Şimdi geçti artık da. Ne diyorsunuz? Bir yerde yanlış bir hesap mı var acaba. Bu adamlar cin gibi aslında. Verirler miydi böyle bir açık?

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu kaçıncı şikayet burada vakıf hakkında. oran cazibesi de pek kalmadı eskisi kadar. nedendir bu vakıf ısrarı anlamıyorum.
    Güvenlinin de güvenlisi diye bakılıyor herhalde. Aldıkları eft ücreti yanında bir de girişte ücret alınmasından söz ediliyor. Sırf güven için üstüne para ödüyorsun çok ilginç.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4. Ünlü ekonomist Kirkegaard: Türkiye krizin daha başında
    Uluslararası Ekonomi Peterson Enstitüsü uzmanlarından Jacob Kirkegaard Türkiye'de iflasların peşi sıra geleceğini, buna bankaların da dahil olduğunu söyledi.

5. Vakıfta daha geçen hafta hesap açtım beş kuruş almamışlardı. Bu kural bu hafta geldiyse bilmiyorum. Garanti de gece ATM’den para yatırınca ücret almaya başlamış. Bilançolar bozulmaya başladıkça bankalar nereden para alacaklarını şaşırdılar sanırım. Eskisi gibi hesap işletim ücreti de yok daha farklı yollar bulmaları lazım.

Alıntı Originally Posted by turgut+ Yazıyı Oku
    bugun vakıf bank a hesap acmaya gıttık 25 tl hesap acma ücreti alındı yenı gelen bı uygulamaymıs
    günlük 24 den baglandı
    Gerçektenn verdiniz mi ilk defami hesap actirdiniz bana oyle diyeecek bogazina yapisirim o memurun dalga mi geciyon benle diye yeni uygalamaymis yerim uygulamasini.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ünlü ekonomist Kirkegaard: Türkiye krizin daha başında
    Uluslararası Ekonomi Peterson Enstitüsü uzmanlarından Jacob Kirkegaard Türkiye'de iflasların peşi sıra geleceğini, buna bankaların da dahil olduğunu söyledi.
    https://odatv.com/turkiye-krizin-bas...-18101810.html

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. egonomi çoh eyi ama bu gavurlar bizi gısganıyolar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 842/1030 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •