-
bütün okuduklarımdan çıkan sonuç,
hükümet ne zaman adım atıp kanunu meclise getirecek ?
bu kanunun içeriği nasıl olacak
işkur, a ve b hisselerinin durumu ne olacak, şimdiki değerler mi yoksa haksızlık yapılmadan önceki değerlere ulaşack mı?
hükümet önce hisselerin devri sonra, işbankasının yönetimini ele alıp ondan sonramı bu işkur, a ve b hisselerinin değerlerini gğnceleyecek yada günceller mi acaba ?
anladıgım bu hamur çok su götürür,
kendimi define avcısı gibi hissediyorum. nerdeyse 100 yıllık bir define var ve defeninedekilerin değeri ne olacak, delikli 10 krş mu yoksa yoksa çil çil sarı altınlar değerinde mi ?
en başta definenin nasıl pay edileceği karara bğlanmışken , daha sonra define büyüdükçe bazı kahpeler ********lik yapıp diğerinin payına göz dikip hepsine el koymuş.
bu işin sonu nere varacak çok merak ediyorum.
burda birsürü mesaj var ama dişe dokunur hiç bir bilgi yok.karanlık bir odada define arıyoruz 
tabi şu zamanda ortada gerçekten bir define varsa !
chp ve iş bankası elele verip bu defineyi yıllar önce iç etmişler-sıfırlamışlar, zimmetlerine geçirmişler.
haksız,mesnetisz,ahlaksızca bir sürü alavere dalavere iş çevirmişler.
buna sebep olanlar ölmüşse mezerlarında azap üstüne azap görsünler, yaşayıpta halen bu talana göz yumanlarıda Allah bildiği gibi yapsın evlerine incir agacı diksin.
bu kahpeliğe kim dur diyecek, bir delikanlı çıkıpta bu yanlıştan bu kahpelikten dönüyoruz diyebilecek mi ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri