Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 73/682 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5455 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. şimdi aklıma şu geldi.

devlet chp nin %28 hissesini hazine alacak ya, peki bugünkü değerle chp deki hisselerin değeri ne kadar ?

CHP %28 HİSSESİ
    604 adet İŞKUR x 50.000 TL =
    280 adet İSATR x 34.500 TL =
    8120 adet İSBTR X 3300 TL =

bu maddi değeri, bunun temettü değeri ve yönetimdeki söz hakkı, ayrıca hersene iş bankası ve iştiraklarından gelecek karın %28 i

ve CHP bu hisselere karşılık yönetimde 4 üye bulunduruyor. yönetim kurulunda kaç üye var ve dağılımı nasıl acaba?

hükümet chp hisse devrinden sonra yönetime daha çok üye sokabilmek için piyasadaki yani bordaki sendeki bende ki hisseleride toplayacak mı ?

biz bu olayın neresindeyiz, biz ne alacaz, bizim elimize ne geçecek ?

devletin de elinde a ve b hisseleri olacak bizimde !

biz heyacanla bu hisselerde ne olursa ne kazanacaz ?

devlet chp nin %28 hisse değerini ne zamana göre değer tespiti yapacak ve ona göre iş bankasından hak ettiği paraları alacak ?

galiba devletin hazineye iş bankasından düzenli bir kaynak aktarabilmesi için;

İŞKUR hisselerine ilişkin 250.000 TL ilk üst limiti kaldırınca İŞKUR hisseleri muazzam temettü alabilecek

yönetimde söz sahibi olmak isteyenler İSATR ve İSBTR hisselerini bir daha kaybetmemek üzere borsadan ya toplayacak yada yeterince toplayamazsa bu hisse sahiplerine cazip fiyat teklifleri getirecek tir.

a ve b hisselerini kapmak için savaşın fitilini sanırım meclise gelecek chp nin hisse devri kanunu ateşliyecek. ozamana kadar pek yukardan toplamak istemiyorlar gibi
    Son düzenleme : Patent Vekili; 20-10-2018 saat: 13:26.

Bu günde gündeme oturdu konu, bana göre artık buradan dönüş kesinlikle imkansız ,yani bu konu meclıse gelecek ve çıkacak kanunla iş bankasının %28 hisseleri hazineye geçecek, tabı CHP dırenecektır. fakat ışın meclıs boyutunda yapabıleceğı çok bır şey yok, daha sonra
    ışın mahkeme boyutu başlar ve fınal, anayasa mahkemesınde bıter bu iş .mahkeme ne karar verır, şımdıden bılmek ımkansız ama
    tahmın edebılırız yanı cumurbaşkanının bu kadar arkasında olduğu bır kararı bozarmı, çok zor bence ama ımkansız değıl, bekleyıp hep beraber surecın nasıl ılerleyıp,nasıl bıteceğını ızleyeceğız, hayırlısı olur ınşallah........

gündemden düşmez çünkü konu iş bankası pasta çok büyük iştirakler say say bitmez
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4. Kurucu hisselere uygulanan kısıtlamayı bir şekilde Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın öğrenmesini sağlayabilirsek bu Chp'nin elini çok zayıflatır ve savunacak birşeyleri kalmaz, çünkü genel kurul kararında Chp'nin üyelerinin de imzaları vardır. 1991 deki genel kurul kararı ile %10 temettü 250.000 ile sınırlanarak, hem mirascıların haklarını hemde Atatürk'ün TDK ve TTK ya bıraktığı temettü geliri vasiyetini çiğnemiş oluyor. Ben bu konu ile ilgili yazı yazan köşe yazarlarına ve programlara mesaj atıyorum. Fakat şimdiye kadar kimsenin tam dikkatini çekmedi. Konuyu tam olarak bilmediklerinden çok karıştırmıyorlar. Sayın Ömer ÇELİK veya Milletvekilerine bu konu iletilebilirse bir şekilde Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN'a ulaşır. Dağıtılabilir kardan %10 temettü değeri tekrar Atatürk zamanındaki gibi ödenmeye başlar. Bu sayede A ve B hisseleride gerçek değerlerine ulaşır.
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Yakamozz Yazıyı Oku
    Kurucu hisselere uygulanan kısıtlamayı bir şekilde Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın öğrenmesini sağlayabilirsek bu Chp'nin elini çok zayıflatır ve savunacak birşeyleri kalmaz, çünkü genel kurul kararında Chp'nin üyelerinin de imzaları vardır. 1991 deki genel kurul kararı ile %10 temettü 250.000 ile sınırlanarak, hem mirascıların haklarını hemde Atatürk'ün TDK ve TTK ya bıraktığı temettü geliri vasiyetini çiğnemiş oluyor. Ben bu konu ile ilgili yazı yazan köşe yazarlarına ve programlara mesaj atıyorum. Fakat şimdiye kadar kimsenin tam dikkatini çekmedi. Konuyu tam olarak bilmediklerinden çok karıştırmıyorlar. Sayın Ömer ÇELİK veya Milletvekilerine bu konu iletilebilirse bir şekilde Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN'a ulaşır. Dağıtılabilir kardan %10 temettü değeri tekrar Atatürk zamanındaki gibi ödenmeye başlar. Bu sayede A ve B hisseleride gerçek değerlerine ulaşır.
    Çok doğru bir yaklaşım. Baştan beri ben de bu şekilde yaklaşılması gerektiğini ifade ediyorum.

6. Medyada veya meydanlarda bu sınırlama ile ilgili eleştiri yapılırsa bu hisseler UCAR.
    Çünkü eleştirdikleri ve ayıpladıkları yerden devam etmeleri uygunsuz olur ve yeni dönemde sınırlamanın olmayacağı anlaşılır.
    ( beklentimiz bu yönde)
    Yani yolun nereden geçeceği bilindiğinde büyük ve sağlam bir beklenti satın alınmaya başlar ki
    Bu hisseler hayat kurtarıcı rakamlara ulaşır desek yerinde olur.
    Bu sınırlama meselesi konuşulduğunda işbankası apartopar kap a bildiri yollar sınırlamayı savunmaya çalışır mevzuata uygun vs. gibisinden hallere girerse işin ciddiyeti ortaya bir ke daha çıkmış olur çünkü burjuva tutuşmuştur...
    O zaman piyasada ki şenliği ben anlatmayayım
    Hep birlikte yaşayalım...

7. Bu meseleyi Yiğit Bulut a yazmak lazım.
    Mevzuya hem yakın hem yaygarayı gerekli yerlerde koparacak bir kişi.
    İş bankası da zaten gıcık buna hemen yazı gönderir.

8.  Alıntı Originally Posted by jager Yazıyı Oku
    Bu meseleyi Yiğit Bulut a yazmak lazım.
    Mevzuya hem yakın hem yaygarayı gerekli yerlerde koparacak bir kişi.
    İş bankası da zaten gıcık buna hemen yazı gönderir.
    Ben yazıp göndermiştim, geçen hafta içinde ne kadar çok yazılırsa etkisi artar. Diğer yazarlarada duyurmak lazım
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 73/682 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •