"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Poem hc sende uyumuyomusun ne? Senden benden başka yazan mi var foruma gününü burda geciriyosunalemsin valla.
Dala kendimizi kilitledik anahtarıda fırlattık bilançoya kadar dedik ya😀 Allah utandırmasın hedef belli maliyette aşağıda olunca 40 kademe indirsin kaldırsın alıştım artık
1,5 ay önce paylaşmıştım, o günden bu güne $ bazlı %41 getiri üretmiş. Kısa-orta vadede daha yüksek getiri potansiyeli olduğunu düşündüğüm şirketler olduğu için kordsa ile yollarımız 10,30-10,40 TL arasında ayrıldı. Uzun vade yatırımcılar için mükemmel bir şirket olduğunu düşünüyorum, listemdeki diğer şirketlerden daha potansiyelli bir duruma gelirse (kordsa düşer ya da diğer hisselerim değerlenirse) yine buluşacağız. En azından bilançoya kadar yükseliş dalgasının devam etmesini bekliyorum, herkese bol kazançlar dilerim.
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Realizasyon yapmasını bekliyorum.. Mutlaka yapar mı bilmemmmmm
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana göre;
Karanlık oda atraksiyonuna bakılırsa bir kez daha 10.93 ü test edecek gibi.
Giderse yukarıda 11.13* kanal direnci.
Diğer senaryo: 10.93 Üzerine atamazsa gevşeyebilir. Böyle zamanlarda genelde EXP 20 ye kadar salıyor. O da 10.2X demek.Bu senaryoda da 10.48* veya üzeri kapatmak önemli.
Bunlar olağan senaryolardı.
Extrem durumlarda:
"Aldım yükümü, bu kadar yeter direnci 11.82*
Çok binen var, bi silkeleyelim desteği 10.14 *
*Yarın için geçerli değerler.
Yer İmleri