Sayfa 927/1001 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Rakı Sofrası 10

Bugünluk yeterli .. Abarttık mi çağdaş marketten çıkamıyoruz Sabah 6da kalkılacak ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,468
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bugünluk yeterli .. Abarttık mi çağdaş marketten çıkamıyoruz Sabah 6da kalkılacak ..
    Henüz Çağdaş market-Tekelci amca-Davşanlı-Eskişehir-Bizans-Karadenzili hissenet modulatörü- Irakı tarikatı buluşmaları arasında bir bağlantıyı kuramadım. Peşinizdeyim bilesiniz
    Ha bi de atölye kısmı var orası için ayrı dosya açtım.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

Bağlantıyı kurmaya uğraşırsanız işiniz zor , keyfinize bakın derim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bağlantıyı kurmaya uğraşırsanız işiniz zor , keyfinize bakın derim
    İki yıldır takip ederim bu tarikata üyelik başvurusu nereden yapılıyor onu bile şey ettiremedim. Konuşulan dildeki şifreyi çözmek üzereyim. Bütün şüpheler Reya Gaya üzerine. Kuşluk vakti başlığa gelir kapanışı yapar. 22:00-03:00 saatleri arasında atelye çalışmalarında zenginleştirilmiş uranyum ( Uranyum-235 ) yapmaktadır. Takip şimdilik. İyi geceler...
    Son düzenleme : paRs; 22-10-2018 saat: 00:49.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Henüz Çağdaş market-Tekelci amca-Davşanlı-Eskişehir-Bizans-Karadenzili hissenet modulatörü- Irakı tarikatı buluşmaları arasında bir bağlantıyı kuramadım. Peşinizdeyim bilesiniz
    Ha bi de atölye kısmı var orası için ayrı dosya açtım.
    Yeminlen yazdiklarinizlan, ben bile cozemedim!

Grubumuzun, Gavur Izmir ayagi var, Zeki Muren memleketi baglantisi var, ilumati, Tapinak Sovalyeleri, 7 mason, Harrison, dotture gel tarikati bilem bile mevcut!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    İki yıldır takip ederim bu tarikata üyelik başvurusu nereden yapılıyor onu bile şey ettiremedim. Konuşulan dildeki şifreyi çözmek üzereyim. Bütün şüpheler Reya Gaya üzerine. Kuşluk vakti başlığa gelir kapanışı yapar. 22:00-03:00 saatleri arasında atelye çalışmalarında zenginleştirilmiş uranyum ( Uranyum-235 ) yapmaktadır. Takip şimdilik. İyi geceler...
    7 Tuz magarasina gideceksiniz elinizde 1 dene 70'lik irakiylan!

Bir b. Olmaz bu Iraki Sofrasindan deye bagirdinizmi, tarikat uyeliginiz tamam!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yeminlen yazdiklarinizlan, ben bile cozemedim!

Grubumuzun, Gavur Izmir ayagi var, Zeki Muren memleketi baglantisi var, ilumati, Tapinak Sovalyeleri, 7 mason, Harrison, dotture gel tarikati bilem bile mevcut!

Sayfa 927/1001 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •