200K vakıfbank yenileme 32 gün 25.50 den tekrar bağlandı
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TFX hesabı ilk 3 ay ücret almıyormuş. ( EFT DAHİL)
daha sonra ne alıyor BİLMİYORUM.
eğer hesapta 60 bin tl varsa ( üç aylık sürede ortalama hesapta ) yine ücret alınmıyor dedi.
EFT NORMALDE limite göre en fazla 3 tl gibi bir şey dedi. biraz inceledim platformu
tFX de alt kademeye emir girip dolar alımı yapıyorsunuz .
Müşteri temsilcisine emirler gerçekleşmiyormuş dediğimde o zaman ekran görüntüsü alıp bana atın dedi. ( bir şey yapabileceğinden şüpheliyim)
1500 dolar alt limit işlem yapmak için yada 32 gram altın
ben daha işlem yapmadım.
bankalar birlik olmus ,miktar bakılmaksızın 24.5 + max 1 veriyorlar,25 inde faiz artmaz ,belki stopaj uzar .4 kasımda amerika iran konusunda turkiye ye esnek olursa usd ye 5 li rakam yolu gozukur ve faizler 22 lere iner.buna onguruyorsak ,3 aylık baglama yada bono v.s almak gerekir.ytd
Hesap açmak için bir limit yok. Tfx ile işme yapacaksanız en düşük işlem limit 1500 usd, 1500 Euro, 32 gr altın şeklinde. Fakat bu limitlerin altında işlem yapmak istiyorsanız Türkiye Finans'ın mobil uygulaması üzerinden Tfx'e yakın fiyatlarla işlem yapabiliyorsunuz. Belli bir süre sonra eft'den 4 TL alıyorlar. En iyi özelliği ise genellikle kasalarında döviz oluyor, geçen hafta 10K Usd ve 6K Euro'yu aynı gün şubeden çekebildim. Bazı şubelerinden Tfx'den aldığınız altınları da fiziksel olarak çekebiliyormuşsunuz. Görevli, her hangi bir masraf alınmadığını söyledi, haftaya çekmeyi deneyeceğim.
Yer İmleri