Sayfa 651/872 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Eylül 2018
    Tavuk fiyatlarına şok zam: Yüzde 200 arttı!

Bildirimlere abone ol
    Tavuk fiyatlarına 9 ayda yüzde 200 üzerinde zam yapıldı. Ocak ayında 10 TL olan tavuk göğsü fiyatı; 2 hafta önce 18 TL’ye; 1 hafta önce 22 TL’ye, bugün ise 28 TL’ye yükseldi. Beyaz et fiyatının kırmızı et ile yarıştığını vurgulayan Kasaplar Odası Genel Başkan Yardımcısı Osman Yardımcı, döviz kuru üzerinden tavukçuluk sektöründe fırsatçılık yapıldığını belirtti.

2. 500 gunlugun 14.24 altında 14.15 destek yaparak bu arada çok kısa bir süre işlem yapıldı.31 k.civarinda işlem hacmi. sonrasinda 14.24 kuvvetli destekle kapanışı bunun üzerinde gerçekleştirdi .bugunku geri çekilmeyi hem düzeltme hemde bistin gün içi 97.9xx geri çekilmesiyle degerlendirdigim icin benim acimdan sıkınti yok.yarina bakalim .YTD

3. Banvit daima agresif hareketler yapan bir hissedir.stop koyanlar buna göre hareket etmelidir.onumuzde 3 c.bilanço beklentisi var. bilanconun iyi yada kötü gelme ihtimali var simdilik tahminden öte gidemeyiz .ama ben iyi tarafindayim. kasim ortasından sonra sanırım bilanço belli olur.ancak oncesinde ayın ilk haftası 4 kasım iran ambargosu başlaması ve 6 kasım ABD seçimleri var.banvit bist ile beraber takip edilmeli bugun gorduk.YTD

Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    BRF SA ile ilgili bilgi
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Evet (Yes)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    13.03.2018

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Hakim ortağımız TBQ Foods GmbH'ın dolaylı ana hissedarı BRF SA'nın Brezilya'daki faaliyetlerine ilişkin olarak, şirketin genel merkezi tarafından kamuoyu ile paylaşılan resmi açıklaması aşağıdaki gibidir, yatırımcılarımızın dikkatine sunarız:

Kamuoyuna Açıklama

BRF S.A. ("BRF" ya da "Şirket") (B3: BRFS3; NYSE: BRFS), bugün 1. Federal Ceza Mahkemesi Ponta Grossa - PR Yargı Organına Federal Polis Departmanı tarafından ibraz edilen polis incelemesi son raporuna bağlı olarak, yetkililer tarafından gerçekleştirilen incelemelerle ilgili tüm gerçeklerin derinlemesine ve tamamıyla açıklanmasının Şirket Yönetiminin yararına olduğunu, hissedarlarına ve genel olarak piyasayı bildirmektedir.

Bu bağlamda Şirket Federal Polisin son raporunda ismi geçen tüm çalışanlara, tüm gerçekler ortaya çıkana kadar önlem olarak izin vermeye karar vermiştir.

BRF, gerçeklerin açığa çıkması konusunda iş birliği yapmak adına, incelemelerden sorumlu yetkilerle kapsamlı ve şeffaf bir diyalog içindedir. Aynı zamanda, ortaya çıkmış ya da çıkabilecek olan tüm gerçekleri açıklığa kavuşturma amacıyla Yasal Denetim Komitesi'ne bağlı Bağımsız İnceleme Komitesinin yönettiği iç denetimlerle birlikte hareket edecektir.

En üst seviyede güvenlik, dürüstlük ve kalite standartlarını güvence altına almak amacıyla; Şirket, yetkilerle iş birliği sürecinin, BRF'nin süreç ve iç yönetimlerinde uyguladığı değişiklik ve gelişimleri güçlendirdiğini ve sağlamlaştırdığının bilincindedir.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Bu haberin yorumu nedir acaba?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 651/872 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •