Sayfa 933/1030 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. sizce krizin hangi evresindeyiz? ekonomik veriler hep gecikmeli gelir, en son 15 ekimde temmuz'18 işsizliği açıklandı.
    şimdi bist firmaları kasımla birlikte 3Ç verilerini açıklayacak. buralarda gelecek kötü veriler ile mi biz krizin evrelerini tayin edebileceğiz? yoksa çarşı pazar fiyatlarıyla mı?

benim için kriz göstergeleri beklenti anketleri.

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Yaşınız kaç mahsuru yoksa sn.ekfuture

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn. Dudu ile akranız.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn. Dudu, şahsen 1994, 2001 ve 2008 krizlerini yaşadım. Bunların en şiddetlisi olan 2001 krizinde yakın çevremdeki gençlerin yurtdışı planlarına, acele etmeyin, bu ülke kendini toparlar diye müdahil oldum. Bu krizlerin hepsinde kafamda bir çıkış planı vardı, bunlarda her seferinde tuttu ve haklı çıktım.

Bugün ise içinde bulunduğumuz kriz durumundan bir çıkış göremiyorum. En iyimser tahminlerim bile hala dibi bulmadığımız ve dibi bulduktan sonraki çıkış sürecinin de 3-5 yıl alacağını öngörüyor.

Bu söylediklerim hisse senedi konusundaki önerilerinize katılmadığım anlamına gelmiyor, ancak hisse seçiminin yalnızca karlılık esas alınarak yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani krizin 3-5 yıl süreceği hesaba katılarak bu süreci atlabileceğinden de emin olunan şirketlere yatırım yapılmalıdır. Şirketin borcunun bulunmaması, çok temel ihtiyaçlara hitap ediyor ya da ihraç pazarlarına üretim yapıyor olması ve arsa stoklarına sahip olması bu seçimi yaparken dikkate alınması gereken hususlardır.
    Ben hiç bir kirizde gençlerin şimdi olduğu kadar bu ülkeden gitmeyi düşündüğünü görmedim.

Bu iktidar gençlerin hayellerinide çaldı malesef.

4. sabit tuttu..

5. Son dakika: Merkez Bankası faizi açıkladı
    Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Merkez beklendiği gibi politika faizini yüzde 24'te sabit bıraktı

6. borsada spekülasyon değil '' yatırım*'' yapacaksanız ( minimum* 3 yıldan başlamak üzere ) o zaman öncelikle takip etmeniz gereken şirket bilançoları memleketin hava durumu değil ki... Dünyadaki likiditeyi takip edersiniz. O nasıl olacak o likidite nasıl takip edilecek ? kısa adı Üç harfli bir banka var onu takip etmeniz gerekiyor ...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Faiz sabit kaldı o zaman stopaj indirimine devam....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

8.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn. Dudu ile akranız.
    Burda kimin kim olduğunu bilemiyoruz yaşını işini konumunu statüsünü..
    Bazen kırıcı üzücü senli benli konuşmalar oluyor .Kusura bakmayın o halde sizi kırdıysam benden büyüksünüz ..Büyüklere saygım sonsuzdur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 933/1030 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •