Arama sonucu : 8234 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. borsada spekülasyon değil '' yatırım*'' yapacaksanız ( minimum* 3 yıldan başlamak üzere ) o zaman öncelikle takip etmeniz gereken şirket bilançoları memleketin hava durumu değil ki... Dünyadaki likiditeyi takip edersiniz. O nasıl olacak o likidite nasıl takip edilecek ? kısa adı Üç harfli bir banka var onu takip etmeniz gerekiyor ...

2.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    borsada spekülasyon değil '' yatırım*'' yapacaksanız ( minimum* 3 yıldan başlamak üzere ) o zaman öncelikle takip etmeniz gereken şirket bilançoları memleketin hava durumu değil ki... Dünyadaki likiditeyi takip edersiniz. O nasıl olacak o likidite nasıl takip edilecek ? kısa adı Üç harfli bir banka var onu takip etmeniz gerekiyor ...
    Kısa adı üç harf ..bilmece gibi
    üç harfli qnb mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Kısa adı üç harf ..bilmece gibi
    üç harfli qnb mi ?

FED , FED ... ilahi.... makro bakın olaya ...

4.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    FED , FED ... ilahi.... makro bakın olaya ...
    Fed yani Rothschildgiller desene üstadım [emoji846]

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

Bu arada seni de tebrik etmek isterim kurdaki beklentilerin tam 12 den vurdu. Bundan sonraki hedefini de sabırsızlıkla bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Bu arada seni de tebrik etmek isterim kurdaki beklentilerin tam 12 den vurdu. Bundan sonraki hedefini de sabırsızlıkla bekliyorum.
    Sağolun mali müşavirim ..
    Fx deneyimim var yukarda bahsettim .Yıllarca al sat yaptım .
    Sürekli içindeyim paritelerin .
    Yeni beklentim bu faiz ortamı sürdüğü süreceki sürüyor dolarda gevşeme sürer..
    5.50 kırarsa 5 kapısı açılır mutlaka oraları test etmek isteyecek ..
    Şu anki durum böyle ..Bende bwkliyorum 5.20-30 lardan almaya başlıyacağım kademeli ..

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

biz faiz tüm kötülüklerin kayınpederidir deyip de tahvil faizlerini arttırınca kim topluyo bizim tahvilleri ? FED illa da FED
    babamın hayrına bilderberg toplantılarına , coloradodaki hafta sonu koch biraderlerin falan toplaştığı elit toplantılara , bruce kovnerın verdiği sanat & yardım davetlerine ve benzeri sosyal faaliyetlere boşuna katılmıyorum yani... oraları takip etmezsen o ortamın içinde olmazsan makro senaryoyu yazamasın... savanalar vahşi , savanalar acımasız...

8.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    biz faiz tüm kötülüklerin kayınpederidir deyip de tahvil faizlerini arttırınca kim topluyo bizim tahvilleri ? FED illa da FED
    babamın hayrına bilderberg toplantılarına , coloradodaki hafta sonu koch biraderlerin falan toplaştığı elit toplantılara , bruce kovnerın verdiği sanat & yardım davetlerine ve benzeri sosyal faaliyetlere boşuna katılmıyorum yani... oraları takip etmezsen o ortamın içinde olmazsan makro senaryoyu yazamasın... savanalar vahşi , savanalar acımasız...
    Hamza bey alemsiniz vala ..[emoji56][emoji56]
    Serengeti savalarında hissettim kendimi sanssız yatırımcı olarak ..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •