Sayfa 333/1024 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sn.roxette, hiç hayret etme; sn.Ahme'nin yaşadığı ihbarlıda olsa dolarını çekememe durumu, bu son altı aydır yaşanan bir vakıa haline geldi. Aralık 2016'da ve Şubat 2017'de olmak üzere iki kez QNBFinansbank, bu geçtiğimiz hafta içerisinde de Vakıfbank ihbarlı ödeme talimatımı yerine getiremedi, "merkez bankası döviz vermiyor, nakit olarak ödeyemiyoruz, arzu ederseniz SWIFT yapabiliriz, 60 usd'da size masraf çıkar" (muhabir banka masrafı hariç) dediler. Özel yetki faizi (%3.70) alınarak söz konusu bankada devam etmek zorunda kaldım. Inşallah muktedirlerin döviz üzerinde süpriz olacak bir planları yoktur!
    Haftasonu Hayırlı olur inşallah...
    acaba olmayan doların alım satımını mı yapıyorlar? çünkü benim daha önce aklımdan geçiyordu. vatandaş sadece yatırım amaçlı dolar alıyorsa, yani nakit olarak çekmeyecekse, sat sata bildiğin kadar doları.

arkadaslar burada bir stress bir stress.anlamıyorum.alın faizinizi uğraşmayın dolarla filan .dolar iner çıkar.volatil yatırım aracını yonetmek zordur.ya kendinizi geliştirin yada faize yatırın gitsin.dışarı çıkın dolaşın.bukadar strese girmek manasız.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bankalardan yüksek oran almanın bir yolunu anlatayım uygulayabilen extra kazanç sağlar.90 lı yıllarda bankaların klasik uygulaması tutara göre oran verme durumu nedeniyle istediğim oranı almakta zorlanıyordum.Samimi olduğum bir arkadaşımla anlaştım ikimizin parasının toplamını pazarlık masasına koyuyorduk ve belirlediğimiz vadeye oran kovalıyorduk.Anlaştığımız bankaya parayı gönderiyor orada herkesin kendi hesabında kendi parasını bağlıyorduk.Bankalar sonuçta toplam paraya baktığı ve biz de orana baktığımız için bir süre bu şekilde iyi oranlar alabildik.Bugüne uyarlarsak aynı uygulamayı ister düz mevduat ister swaplı mevduat isterse taşımalı swaplı mevduat için uygulayabilirsiniz.Özellikle swaplı ve taşımalı swaplı miktar barajına takılanlar için bir çözüm olabilir.
    Sayın memorex, bu sizin dediğiniz uygulamayı 5 milyon sınırını aşmak için Akbank `da yapmak istediler lakin eğer soyad tutmazsa yapmayız cevabını aldılar. Her bankanın kendi tarzı vardır ama Akbank böyle diğerlerini bilemem.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    arkadaslar burada bir stress bir stress.anlamıyorum.alın faizinizi uğraşmayın dolarla filan .dolar iner çıkar.volatil yatırım aracını yonetmek zordur.ya kendinizi geliştirin yada faize yatırın gitsin.dışarı çıkın dolaşın.bukadar strese girmek manasız.
    İsviçre'de yaşıyor olsaydık strese girmezdik..

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın forumdaş, elde bu forum gibi bir imkan varken hala MT ye yem oluyorsanız ciddi olarak suçu kendinizde aramanız gerekir. Babamın kızı yada oğlu olsa bir MT bonus kazansın diye paramı pul etmem.
    Geçen ay düz mevduata 13.50 verdi mt ama yeni girişti bilemiyorum burada da daha üst verildiğini görmediğim ve çevremde duymadığım için zorlamadım .

ama ödülleri görünce bu mt fena öpüyor hisse uyandı .

temditte göreceğiz ne yapacağını artık

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    acaba olmayan doların alım satımını mı yapıyorlar? çünkü benim daha önce aklımdan geçiyordu. vatandaş sadece yatırım amaçlı dolar alıyorsa, yani nakit olarak çekmeyecekse, sat sata bildiğin kadar doları.
    Benimde kafamı kurcalıyor bu konu..acaba diyorum kamudan vaz geçip, düşük faizlede olsa İş'e mi geçsem diye düşünüyorum..gerçi Allah korusun, ciddi mali bir sıkıntı durumunda o banka, bu banka farketmez..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen ay düz mevduata 13.50 verdi mt ama yeni girişti bilemiyorum burada da daha üst verildiğini görmediğim ve çevremde duymadığım için zorlamadım .

ama ödülleri görünce bu mt fena öpüyor hisse uyandı .

temditte göreceğiz ne yapacağını artık

Geçmişte de düz mevduata hep benzer şekilde oranlar almışsanız kusura bakmayın ama ironi yapıp bizle dalga geçtiniz gibime geldi.

Cunku o ozel sirket bono larina ulasmak pek kolay degil...
    ulasabilme imkanlarini eger biliyorsaniz yazabilir misiniz..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yüksek faiz almak istiyorsanız ve bonolara güveniyorsanız .

aktif ten en az 2 puan fazla veren onlarda özel şirket bonosu var onları niye düşünmüyorsunuz acaba diye sormak istiyorum .
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 333/1024 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •