Sayfa 21/1012 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tabiki

Anadolu Renkli Yükseldi
    batmış bu banka

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    5.72 de dolara girdim on gundur kaybim 17000 e yakin. Simdi elime 50 k para gecti. Sizce dusen kurdan dolar alip ortalamami dusurmeliyim? Altina mi gireyim? Yoksa gunluk hesapta tikirdamaya devammi edeyim?

Ytd dolardan uzak durun. Bir girdim kac aylik aldigim faiz on gunde eridi gitti mk
    Ytd
    dolar da ortama way arkadaş görende hisse senedi forumunda yazışıyoruz sanacak ortalama yap kardeşim 17 k şimdilik zararın var ben doların sene bazında hiç düştüğünü görmedim

3.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    arkadaşlar 20 yıllık bir mevduatçı olarak bazı tahminlerimi sizlerle paylaşmak isterim,
    Tahminlerim kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir,
    Seçimlerden önce piyasayı hızlandırmak ve bilhassa son emlakların satışı için şuan max 500 klık bir mevduatın tavan faizi ortalama 25 ise seçimden önceki son 3-4 ayda 21-22 olacağını düşünüyorum, likidite krizi oldukça artacak ve kasıma kadar her ay yaklaşık sinsi sinsi 50 ila 100 baz puan arasında bankaların faiz arttıracağını göreceksiniz. 2019 kasımda beklentim %35 civarı.

Bunlar tamamen kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
    İsterseniz 40 yıllık mevduatçı olun.. dolar 6,6 - 7 arasında faizler 625 baz puan arttı. bu faizleri 2019 da göremeyeceksiniz net!

Zaten stopaj avantajı ile faizler 28-29 lara geliyor şuan 5 ay önce 20 yıllık mevduatçı %11 e tamah ederken şimdi %30 u bulmul %35 i arıyor şaşırıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    İsterseniz 40 yıllık mevduatçı olun.. dolar 6,6 - 7 arasında faizler 625 baz puan arttı. bu faizleri 2019 da göremeyeceksiniz net!

Zaten stopaj avantajı ile faizler 28-29 lara geliyor şuan 5 ay önce 20 yıllık mevduatçı %11 e tamah ederken şimdi %30 u bulmul %35 i arıyor şaşırıyorum
    Ancak alkışlanır.. ben 6 ay yada 1 sene baglamayi düşünürken 3 ayda karar kildim. Goruyorum ki cogu kisi aylik ve daha kisa vadelerden gidiyor . Ay sonu stopaj indirimi uzatilmazsa elinize %15 kesintiyle ne geciyor hesap edin beyler

yazdıklarım kendimi baglar ilk hedefim "10"

5.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku

akıllı mevduatçı enflasyona bakar orana bakmaz enflasyon 9 olsun 11 e tamah eder o zaman

Alıntı Originally Posted by oguzozi Yazıyı Oku
    Ancak alkışlanır.. ben 6 ay yada 1 sene baglamayi düşünürken 3 ayda karar kildim. Goruyorum ki cogu kisi aylik ve daha kisa vadelerden gidiyor . Ay sonu stopaj indirimi uzatilmazsa elinize %15 kesintiyle ne geciyor hesap edin beyler

yazdıklarım kendimi baglar ilk hedefim "10"
    31 Aralığa kadar uzatilarsa bilançodan da yararlanip oyle uzun baglamak istiyor olabilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku

Bu kadar emin olmayın. Geçen yıl faizler % 11 iken % 29'lara ulaşacağını bekliyor muydunuz? Tabi ki hayır. Peki şimdi nasıl oluyor da böyle kesin ifadeler kullanabiliyorsunuz?

Her şey olabilir. Düne kadar dıj güjler diye afra tafra satılan ABD ile arayı düzelttik diye mi her şey güllük gülistanlık olacak? Dış borçtan, arkasına bakmadan kaçan yabancı yatırımcıdan, ülkeyi terk eden eğitimli, kültürlü ve varlıklı kesimlerden ne haber?

Size tek bir şey söyleyebilirim, ülkeyi 16 yıl içinde borç batağına sokan, ekonomiyi, siyaseti, kültürü, sanatı, eğitimi darmadağın eden zihniyet gitmeden hiç bir şey iyiye gitmeyecek. Yani her an her şey mümkün...
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    ..

Size tek bir şey söyleyebilirim, ülkeyi 16 yıl içinde borç batağına sokan, ekonomiyi, siyaseti, kültürü, sanatı, eğitimi darmadağın eden zihniyet gitmeden hiç bir şey iyiye gitmeyecek. Yani her an her şey mümkün...
    Gelen gideni aratmasın
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Sayfa 21/1012 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •