5.41 in kirilmasina neden olurmu ?
Yada piyasa icraati gormeyimi bekler.
Yoksa beklenti bitti deyip yukarimi vurur?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.41 in kirilmasina neden olurmu ?
Yada piyasa icraati gormeyimi bekler.
Yoksa beklenti bitti deyip yukarimi vurur?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn human01 merhaba, forumu okuyorum ama çok yazamıyorum. Kafam dağınık olduğu için saçma sapan bir şey yazmak istemediğimden.
Ancak bugün Eminönü , Sirkeci tarafındaydım. Bir şey dikkatimi çekti. Tatil günü olmasına rağmen döviz bürolarındaki dar makas ve çok düşük olduğunu düşündüğüm satış fiyatı dikkatimi çekti. Döviz bürosunda akşama doğru Alış 5.40 satış ise 5.43 idi.
Normalde bloomberght de gözüken 5.4299 kur değeri için döviz bürolarındaki satış fiyatı ve makas *tatil günü için* bana biraz fazla iyi ve rekabetçi geldi.
İki ihtimal olabilir: Ya Eminönü ve Sirkeci bölgesinde ciddi bir turist akını oluştu (bugün sirkeci ciddi kalabalıktı). Ve buna bağlı olarak banka kotasyonlarına göre sürümden kazanç için döviz büroları rekabetçi işleme başladılar.
Ya da pazartesi günü için bugünden döviz arzındaki artışı veya başka bir olayı öngördüklerinden aşağı yönlü bir tahmin yapıyorlar.
Hangisi olduğunu çözemedim.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Oho milyon dolarlık sorular ve hap gibi cevaplar bekleniyor sanırım.Yok yok o kadarı sn jackalav a haksızlık olur,o kadarını ne bilsin ya))))))))) Bilse zaten forumda ne işi var, özel adasında özel yatında içkisini yudumluyor olurdu.Gerçi bilemiyorum tabi,şahsen tanıdığım falan yok, belki de yatta içkisini içerken hoşluk olsun diye bizi şereflendiriyordur forumda,kimbilir
))))))
Temmuz-Ağustos döneminde güzel kazandırmıştı. Fakat 5,40 üzerinde 7 liraya 3 günde giden hareketi boğa tuzağı olarak yorumluyorum. 3 günlük çok kısa bir zaman zarfında %30'lara varan bir yükselişin başka bir izahı yoktur. Böyle olağan dışı hareketlere kanmamak gerekir. O günleri hatırlayalım. 10 liralar havada uçuyordu. Amerika ile yaşanan kriz en üst noktadaydı. Ölmüştük, bitmiştik vs. O günlerde buralarda ne yazılmış dönüp okuyun. Anlarsınız ne demek istediğimi.
Bugüne döndüğümüzde ise dolar 5,40'a geri çekilmiş, Amerika ile yaşanan kriz de son bulmuş gibi gözükmektedir.
Dolar alıntıladığım yazıda belirttiğim kahverengi çizgiye 5,50'lerde geldi ve beni de mal sahibi yaptı. Sonrasında 5,87'ye bir çıkış yaşansada 5,40'lara geri çekildi.
Bundan sonrası için benim gördüğüm 7 liranın görülmesi ile başlayan düşüş trendinin 5,10 civarına kadar devam edeceğidir. Sonrasında düşen trendi yukarıya kıracağına ve kanal boyu kadar yükseleceğini tahmin etmekteyim. Düşen trendi yukarı kırdığında görüşmek üzere.
Not: Siz siz olun kendi bildiğiniz doğrulardan şaşmayın. Başkasının lafı ile kendi paranızı riske atmayın. Benimkisi bir öngörüdür. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecektir.
5.72 de dolara girdim on gundur kaybim 17000 e yakin. Simdi elime 50 k para gecti. Sizce dusen kurdan dolar alip ortalamami dusurmeliyim? Altina mi gireyim? Yoksa gunluk hesapta tikirdamaya devammi edeyim?
Ytd dolardan uzak durun. Bir girdim kac aylik aldigim faiz on gunde eridi gitti mk
Ytd
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri