Sayfa 975/1000 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben de 1. ihtmali daha kuvvetli buluyorum. Ama öğleden sonra gelen 2 açıklama 2. ihtimal ile ilgili çelişki oluşturdu.

1. açıklama: Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: Türkiye ambargodan muaf olacak.
    2. açıklama: Erdoğan: Trump Halk bank ile ilgili talimat vereceğini söyledi.
    Ben biryerde bir video izlemiştim.
    Videoda şöyle diyordu
    Temmuz ayında papaz bırakılması için anlaşmaya varmışlardı.Herşey tamam gözüküyordu.Papaza karşılık Hakan atilla verilecekti ama rte , anlaşmaya ek olarak halkbank cezasıda gelmesin istedi anlaşma bozuldu.
    Ben cezanın tümden kaldırılmayacağını ve hafif bir biçimde de olsa ceza geleceğini düşünüyorum.

Spekler hakkında soruşturma açılmıştı.Hatırlarsanız eski fenerbahçeli mecnurun falan olduğu soruşturma.O zaman speklerden birinin savunmasına çok gülmüştüm.Adam ben spek falan değilim hesaplarımı inceleyin o kağıtlardaki işlemlerden acaip zarar ettim hakim bey spek olsam böyle mi olurdu demişti))))))))) Şimdi döviz büroları,bizim merkez bankası,bazı dövize oynayan bankalar aracı kurumlar falan kısa vadeli dövizde şekil yapabilirler ama akıntıya ters yüzülmez çok güç kaybedersiniz sonunda da akıntı yönünde hareket etmeye mecbur kalırsınız.Dövizin yönü belli işte fazla da şeetmemek lazım konuyu.Sonra yok şu yok bu diye çok ağlanıyor.Bu memlekette 2 ay sonra dolar 1.90 olacak olmazsa gelin bana sorun diyen merkez bankası başkanı vardı.Sonra pek şeedememişti konu hakkında .O yüzden dolara karşı iddia bu ara tekinsiz arkadaşlar ))))))

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Oho milyon dolarlık sorular ve hap gibi cevaplar bekleniyor sanırım.Yok yok o kadarı sn jackalav a haksızlık olur,o kadarını ne bilsin ya ))))))))) Bilse zaten forumda ne işi var, özel adasında özel yatında içkisini yudumluyor olurdu.Gerçi bilemiyorum tabi,şahsen tanıdığım falan yok, belki de yatta içkisini içerken hoşluk olsun diye bizi şereflendiriyordur forumda,kimbilir ))))))
    Cevap bekliyorum tabi ama tahminini oğrenmek istedim sadece. Diger arkadaslarin cogu genelde dolar pozitifken sn jackalav in beklentileri marjinal kaliyor.
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum 5,30 altına çekecektir bu hafta, gelişmelerin devamı takip edilmeli. Teknik olarak bu ay 5,15/4,93 test etmemiz mümkün.
    Saygılar Bol kazançlar
    Tesekkurler.
    Bence bazi anlasmalar yapilmis gibi duruyor.
    3.80 ler den baslayan 7.20 yükselisinin %61 duzeltme seviyesi 5.12 civari oluyor.O bölge geliyor galiba. Ama orasinin kirilmasi icin daha güclu biseyler lazim gibi.

Saygılar

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben de 1. ihtmali daha kuvvetli buluyorum. Ama öğleden sonra gelen 2 açıklama 2. ihtimal ile ilgili çelişki oluşturdu.

1. açıklama: Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: Türkiye ambargodan muaf olacak.
    2. açıklama: Erdoğan: Trump Halk bank ile ilgili talimat vereceğini söyledi.
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Ben biryerde bir video izlemiştim.
    Videoda şöyle diyordu
    Temmuz ayında papaz bırakılması için anlaşmaya varmışlardı.Herşey tamam gözüküyordu.Papaza karşılık Hakan atilla verilecekti ama rte , anlaşmaya ek olarak halkbank cezasıda gelmesin istedi anlaşma bozuldu.
    Ben cezanın tümden kaldırılmayacağını ve hafif bir biçimde de olsa ceza geleceğini düşünüyorum.
    Türkiye'nin ambargodan tamamen değil, en iyimser ihtimalle kısmen, kontrollü ve süreli muaf tutulması sözkonusu.

Bir veya daha fazla bankamız için ambargoyu önceden ihlal etmekten ötürü hiç ceza verilmemesi yeni uygulanacak ambargo kararını olumsuz etkiler. Bu nedenle, mutlaka ceza uygulayacaklarını, ancak nispeten daha düşük bir ceza olabileceğini düşünüyorum.

2. ihtimalin zayıf olmasının bir nedeni de Pazartesi açıklanacak Ekim ayı enflasyonunun yüksek çıkması olasılığı, dolayısıyla reel faizlerin olumsuz etkilenmesi güçlü olasılık.

5. Dolarda kabaca 5.30 yıkılırsa yükselişin ana destek hosuna gitmek ister maalesef.

6. Trump Halk Bankası ile ilgili talimat mı verecekmiş?
    Eğer doğruysa ABD'de de yargı bağımsızmış demek ki bizdeki gibi, onu anlıyoruz bu haberden

7. yok tramp talimat verecekmiş yok türkiye ambargodan muaf olacakmış bunların hepsi hikaye...

dolar/tl'nin yükselişi ve düşüşü tamamen halkın tl'de mi dolarda mı durduğuna göre değişir. amaç tamamen milleti terste bırakıp malı cukkalamaktır. hayret edersiniz iki ay önce battıydık bittiydik nooldu da her şey düzeldi diye. işte size nedeni...

bu onun bunun evlatlarına para kaptırmamak için birikimleri dolar ve altında tutmak ve asla panik yapıp bırakmamak gerekir, çünkü her pozisyon değişikliği farklı bir pozisyonda düdüklenmeye neden olur...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. Dolar ın da bir hisse senedi şeklinde işlem görmesi durumunda,

5,42 de ki desteğin kırdırılıp, yük. kanal seviyesine kadar hızlı inmesi ve bu olayın muhtemelen işlemsiz saatlerde yapılıp,
    panik yaşayanların dolarlarını kaybedeceği bir zaman aralığı olacağını, daha sonra, genel politika gereği, doların düşen kanalın üstüne atacağını tahmin ediyorum.

Sayfa 975/1000 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •