Ben şahsen zaten önümüzdeki sene ocak şubat gibi 4.80 leri göreceğimizi sanıyorum, bu durumda bazı tl mevduatlar dolara dönecek, buda bankaların tl mevduat doygunluğunu dengeleyecek ve şuanda averaj %24 kabul edebileceğim faizlerin %20-21 bandına çekileceğini düşünüyorum, nisanda hissedilmeye başlayacak mart sonuna doğru ise aynı ağustos 2018e benziyen inanılmaz sıkışık bir piyasa ortamı tekrar dönecek. yani söylemem oki mevduattaki en önemli artışları sanıyorum ki mayıs sonu-haziran-temmuz-ağustos-eylül-ekim ve kasımda göreceğiz.
ben bu aralık ocak ve şubatı vakıfbank arı hesapta geçirmeyi düşünüyorum, sonrasına ise bakacağız, meblağ biraz büyük, her bankaya 100 şeklinde bölüyüm limit altında kalsın desem banka kalmayabilir öyle söyleyim, devlet yine para basar öder banka batar işleri teknik olarak biraz hikayede bakacaz artık.
Türkiye de malesef öyle eskisi gibi para bolluğu bitti, Türkiye bu süreçte bu krizden çıkmanın yolunu size komik gelecek fakat bilhassa devlet destekli tarım ve fason üretim yapan sanayici ile bulacak. Zaten elinde başka imkanıda yok. Köyünüz varsa ve şehre yakınsa burası önemli;şimdiden sulak arazi veya mandıra arazisi toplamaya başlayacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri