Sayfa 28/1012 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Amma cok yaziyorsun bos bos yaa..heryazsna bi cevap . Herkesten cok biliyorsun.. Bigun dolari öve öve bitiremiyon...ertesi gün tl yi... Herkonuda uzmansin dolar tl gayrimenkul arsa tarla borsa harcaniyon buralarda...Allah aşkına biraz az yaz... Bak yazscagin cevaba göre aynisini yazacağım ona göre

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Amacım bir tespit yapmaktı ..hepimiz aynı gemideyiz ..kızanlar oluyor biliyorum canları sağolsun [emoji3526][emoji846]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Amma cok yaziyorsun bos bos yaa..heryazsna bi cevap . Herkesten cok biliyorsun.. Bigun dolari öve öve bitiremiyon...ertesi gün tl yi... Herkonuda uzmansin dolar tl gayrimenkul arsa tarla borsa harcaniyon buralarda...Allah aşkına biraz az yaz... Bak yazscagin cevaba göre aynisini yazacağım ona göre

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tl mevduatçısı aslında dolar altın yatırımına her zaman soğuk bakardı ancak yaşananlar insanları buraya mecburen itti ! sorunsuz tatmin edici kira getiren mülk bulsam ve her sene yüzde 10 garanti prim koysa ve istediğim zaman en geç 1 ay içerisinde nakde dönebileceğini bilsem 1 dakika durmam bağlarım parayı ! ancak her yerde yeni bir bağdat caddesi yaratma çabası maalesef işin cılkını çıkardı
    Öyle yer bulsam, babam da alır )

4. Size bir soru..

Gecen haftalarda halk dolar almış. 26 ekim ile biten haftada dolar almış. Merkez bankasının da reserv artmış. Yabancılarda borsaya ya da tahvile giriş yapmadı...

PEKİ BU DOLARI DÜŞÜREN KİMLER ?

Bence ABD izin alan katar parası ülkeye giriş yaptı. Net hata noksanlarda görünür sene sonu.

5.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Öyle yer bulsam, babam da alır )
    olamayacağını anlatmaya çalıştım başarılı olmuşum demek ki

6.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Amma cok yaziyorsun bos bos yaa..heryazsna bi cevap . Herkesten cok biliyorsun.. Bigun dolari öve öve bitiremiyon...ertesi gün tl yi... Herkonuda uzmansin dolar tl gayrimenkul arsa tarla borsa harcaniyon buralarda...Allah aşkına biraz az yaz... Bak yazscagin cevaba göre aynisini yazacağım ona göre

Doları ne zaman övdüm ..6.50 den beri düşecek diyen bendim burda ..
    Zorunamı gitti ? Varsa fikrin sende yaz birseylerde senden öğrenelim yoksa boş yapma kaybol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Salı günü tl vadem doluyor, kafamda sorular, günlüğe geçip bir süre doları takip edip biraz daha düşerse orayamı geçsem, Mevduatta kalıp şöyle bir 185 gün daha stopajsız fırsatınımı değerlendirsem. Şu an en yakın olduğum iki seçenek bunlar. Muhtemelen benzer kararsızlık durumlarını pek çoğumuz yaşıyordur.
    Stopaji son gune bırakmazlar İnşallah herkes kararsiz.uzun baglasak 31 araliga uzatirlarsa 40-50 gün daha kurtaririz yil sonu bilancosudan yararlanip oylemi 3-6 ay baglasam diye düşünüyorum bende.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Vakıfbank'da temdit için MT sinin sabah saat 10.30 önce oran aldığını hatırlamıyorum. İşlem yaklaşık 11.30 gibi biter. Bu her zaman böyle olmuştur.
    Daha önce sabah 9 veya 10 gibi işlem yapıyordu ama busefer oranlar düşücek diye sanırım öğlene bıraktılar.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 28/1012 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •