Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

  1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yok tramp talimat verecekmiş yok türkiye ambargodan muaf olacakmış bunların hepsi hikaye...

    dolar/tl'nin yükselişi ve düşüşü tamamen halkın tl'de mi dolarda mı durduğuna göre değişir. amaç tamamen milleti terste bırakıp malı cukkalamaktır. hayret edersiniz iki ay önce battıydık bittiydik nooldu da her şey düzeldi diye. işte size nedeni...

    bu onun bunun evlatlarına para kaptırmamak için birikimleri dolar ve altında tutmak ve asla panik yapıp bırakmamak gerekir, çünkü her pozisyon değişikliği farklı bir pozisyonda düdüklenmeye neden olur...
    Ben TR nin çok menfaatine olacak bir muafiyet beklemiyorum.
    Sonuç itibariyle biz zararlı çıkarız bu işten.
    Hayırlısıyla bakalım.

  2. Ağustos ayının 15 inde yabancı biri çizittirmiş bu ikisini. Elliottan anlamam anlayanlar yorumlar elbet.




  3. Dolar ölecek bitti diyorlarsa yavaş yavaş toplanalım lazım var olanı ekleme yapalım biraz daha.

  4. Dolar günlük.


  5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ağustos ayının 15 inde yabancı biri çizittirmiş bu ikisini. Elliottan anlamam anlayanlar yorumlar elbet.



    Manasız sayımlar..sebebi
    Eliot dalga sayımlarında başlangıç nirengi si doğru seçilmeli yoksa tüm dalgaları değiştirir..
    Mesela milattan önce ve milattan sonra arası 0(sıfır) bir oluşum ile başlamıştır. Usd /TL de bu nokta sabit kurdan dalgalı kur geçiş noktasıdır ki..
    İlk dalga yukarı yönde olacak diye bir kaide yoktur birçok sayımcı burada yanılır..
    Usd/TL de 0(sıfır)noktası yani sabit kurdan dalgalı kur arası bazı teknikçi lere göre 0,60 Kr tan 1,7 TL ye sıçramadır.. Bazı teknikçi lere göre ise 1,7 TL den 1,1 TL ye iniş tir... Ve bu bakış farklılığı tüm sayımı etkiler..
    Nirengi siz rastgele elliot sayımı olmaz. Yada söyle ifade edelim doğru olmaz.
    Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

  6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yarın dolara kayarlar gibi
    Hocam siz dolardaydınız 6.10lardan sanırım.
    Ama bu düşme için moralinizi bozmayın.Bu düşüşler düzeltme.Sürekli baskılaya baskılaya düşürme diye bişey olsaydı dolar 1 tl olurdu yada 7.20leri görmezdi.Ülkede bukadar yüksek faiz, yüksek enflasyon olduğu, otomotiv-inşaat sektörünün kan ağladığı , işsizliğin yeni yeni gün yüzüne çıktığı, yüksek bir cari açığın olduğu( kasım ayında çok yüklü bir ödememiz var), abd doları ile tüm işlerimizi yaptığımız , üretim sıfır , tasarrufun olmadığı tamammiyle dışa bağımlı olduğumuz bir ülkede dolar hiçbir zaman düşmez.Geçici düzeltme gelir.Bu ülkenin borsası bile dolara endekslidir.Dolar düştüğünde borsada aşağılara salar.
    O yüzden canınızı sıkmayın.Trnin önünde 2 madde kaldı halkbank ve zarrab. Bunlar bile düşürse düşürse 5 tlyi gösterir sonrasında peki kocaman bir seçim var.
    Zaman neleri gösterir bekleyeceğiz, burası TR bi bahçeli çıkıyor işte görüyoruz, 5.87lere nekadar hızlı geldiğini.Şuan göz boyama amaçlı bir baskı var.Dolara karşı açılmış bir savaş.
    Herzaman kötüler kazanamaz.

    Şunuda belirtmeden geçmeyeceğim, ben dolar artsın ülke batsın taraftarı değilim ama insanlar enflasyona karşı yenilmemek için bir nevi kendilerini korumaya alıyorlar.Burada dolar düştü, herkes zarar yazdı diye sevinen insanlara şaşırıyorum.Döviz alma durumu olmayıp burada milletin damarına basmayın.Zenginin malı züğüdün çenesini yorarmış.Kayıp yada kar alanı ilgilendirir.Döviz bir yatırım aracı değil korunma aracıdır.

  7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yarın dolara kayarlar gibi
    ekonominin durumuna bakmak istiyorsanız reyizin yüzüne bakın yeter. papaz salındıktan sonra reyizin yüzü gülmeye başladı. ondan önce suratı asık bir şekilde idi. bunların şimdiki taktiği abd ile arka kapı siyaseti ile anlaşıp abd nin dediği şekilde politikalar geliştirmek fakat hem mhp yi hemde halkı uyutmak için meydanlarda tam tersini bağırmak. Nasıl oluyorsa abd meydanlarda bağırıp çağırmamıza rağmen hizaya geliyor ve Türkiye lehine adımlar atıyor. bence adım atmalarının başlıca nedeni arka kapı siyaseti üzerinden yapılanlar. Şimdi meydanlarda Terör Koridorunun dağıtılması yönünde kararlılığımız dile getiriliyor. İnşallah karralılığımızın arkasında tam tersi bir arka kapı siyaseti işletilmiyordur. Yani sonuçta meydanlarda dile getirilenlerin tam tersi politikalar gerçekleşiyor. Terör koridorunu darmadağan ederiz inşallah. Fakat papaz davasındaki gibi bunun tam tersi bir arka kapı siyaseti işletiliyorsa sonuçları ülkemiz için ağır olur.

  8.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Manasız sayımlar..sebebi

    İlk dalga yukarı yönde olacak diye bir kaide yoktur birçok sayımcı burada yanılır..
    İlk dalga yukarı olacak diye bir kaide yoktur. Ancak yukarı yada aşağı olsun ilk dalga itki dalgası ise 1. dalgadır....
    Analizlerde kesin konuşmayı sevmem, çünkü geleceği bilmek bize mahsus değildir. Ancak saayım konusunda konuşabilirim; sayımda hata kesinlikle yok, tabii Elliottan bahsediyorsak. Bir kaç dalga yer değiştirebilir, hangisinin doğru olduğunu zaman gösterir.
    Bu arkadaşları da ki onlar bir ekip, bir kaç kere sayımlarını irdeledim. Bu işten para kazanıyorlar. Nelly nin tarzında etiketleyenleri ağırlıkta. Bence başarılı sayılabilirler.

Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •