Sayfa 50/1012 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 186 gün bağladım kafam rahat her ay banka banka gezmeyeceğim en azından beyin bedava

2. tüik bir önceki ay tüfe ve bu başlıkta paylaşılan ay ortası kabaca en yüksek oranlarla çıkan reel getiri tablosu..

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    186 gün bağladım kafam rahat her ay banka banka gezmeyeceğim en azından beyin bedava
    kactan hangi banka?

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    kactan hangi banka?
    qnb %24,75 250k

5. bu oranlarda tl de kalmak çok zor bence, bist, sp500 ,cazip bono veya güzel getirili eurobonda yönelmek lazım paranın miktarına göre.

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burası ağlama duvarına dönmüş yazmıştım biraz dolar başlığında takılayım dedim,orası daha beter durumda....Dolarcı da ağlamaya başladıysa artık......
    Dolarcı ağladığında faizci faizden vazgeçmesini bilmeli, ağlamamak için. Parça parça dolar lobisine girmeli.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Kaskoyu yapan şu mantıkla yapıyor en azından ben bu amaçla yaptım 6 üzeri yada daha üzeri gelebilecek bir dalga da az da olsa bir koruma kalkanı umarım dolar 3 lira olur zil takıp oynarım yüzde 85 tl de yim gelirimde tl ! Tıpkı deprem sigortası gibi sigorta yapmak ilk başta gereksiz gibi gelebilir ama deprem olursa o sigorta bir nebze de olsa seni kurtarır ! 5.50 den yapanın kaskosu benden iyi 5 den yapabilen daha iyi daha aşağısından kasko yapan çok daha iyi ! Yapmayan da ilerde faizler neden şöyle dolar neden böyle deme hakkını kaybetmiş oluyor
    bahri alıyormusun %5 dolar faizi ..reel getirili bir yatırımın var en azından ..aynen dolar olmuş 3 lira kime ne..doların yine dolar...

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    bahri alıyormusun %5 dolar faizi ..reel getirili bir yatırımın var en azından ..aynen dolar olmuş 3 lira kime ne..doların yine dolar...
    kesinlikle

Sayfa 50/1012 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •