Sayfa 69/1012 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Altın için uygun seviyeler neresi acaba

Siz bide emkak konutun kendi alip 0.99 la satacagi evlerin takibe dustuklerindeki curcunayi gorun, devlet bankalari ozel bankalardan daha fazla mevduat faizi verecektir

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Çok uzun yazdım sonra sildim bu beton konutlar hakkında. neme lazım 2 gizli tanıkla hayatım kararmasın diye.( bu arada ne kadar issiz varsa gizli tanık oluyorlar.)

Sadece şunu söyliyeyim bu beton konutların tek sahibi var kimse ben müteahhitim demesin.

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat odea'da oran 6 ay üstüne daha mı yüksek yoksa düşük mü?
    sormadım, zira o vadede TL yatırımı yapmayı riskli buluyorum

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Onlar bu krizden kurtulmak icin fed 1 trilyon dolara yakin tahvillere yatirip dunyaya dolar saldi ve 2014 te geri toplamaya basladi, krizden kar ettiler, fakat bizde bunu yapacak ne para var nede adam

üstelik ne bizim merkez bankamız fed , ne de para birimimiz convertible

6. Düşünün ki bir ürünün maliyeti x olsun size göre enflasyon falan karı geçtim üzerine eklendiğinde fiyat çok düşmez değil mi mesele degerlenmesi değil maliyet denen birşey var ki eskiye göre inşaat maliyetleri aşırı artış gösterdi yani sonuç olarak ev fiyatları da artmış oldu kimse evini zararına satmaz sadece bir miktar karını azaltarak satar.

Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Düşünün ki bir ürünün maliyeti x olsun size göre enflasyon falan karı geçtim üzerine eklendiğinde fiyat çok düşmez değil mi mesele degerlenmesi değil maliyet denen birşey var ki eskiye göre inşaat maliyetleri aşırı artış gösterdi yani sonuç olarak ev fiyatları da artmış oldu kimse evini zararına satmaz sadece bir miktar karını azaltarak satar.
    3 yildir evim satilik,270 m2 dubleks, sokakta normal 3+1 130 m2 daireler 300 binken ben 400 den satisa cikarmistim, 3 yil oldu bombos satilmadi, bugun 310 pazarlik diyom hala yuzune bakan yok. Bitti bitti öldü artik konut felan, emlakci arkadaslara soruyom, kiraliklarda bile genel olarak hareket yok, turkiyenin yillarca ugrassa eritemeyecegi bir stok fazlasi vsr

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Fiba bu oranı her miktara veriyor mu?
    Ayrıca Anadolubank gibi aylık bazda faizini verecek m?
    aylık ödeme yok ,alt limit var mı diye sormadım ayrıca o kadar uzun bağlanmasını doğru bulmuyorum.
    taş çatlasa 3 ay bağlamak alınabilecek risktir o da ortamın sakin kalacağı varsayımı ile.

Sayfa 69/1012 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •