Altın için uygun seviyeler neresi acaba
Altın için uygun seviyeler neresi acaba
Siz bide emkak konutun kendi alip 0.99 la satacagi evlerin takibe dustuklerindeki curcunayi gorun, devlet bankalari ozel bankalardan daha fazla mevduat faizi verecektir
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok uzun yazdım sonra sildim bu beton konutlar hakkında. neme lazım 2 gizli tanıkla hayatım kararmasın diye.( bu arada ne kadar issiz varsa gizli tanık oluyorlar.)
Sadece şunu söyliyeyim bu beton konutların tek sahibi var kimse ben müteahhitim demesin.
Düşünün ki bir ürünün maliyeti x olsun size göre enflasyon falan karı geçtim üzerine eklendiğinde fiyat çok düşmez değil mi mesele degerlenmesi değil maliyet denen birşey var ki eskiye göre inşaat maliyetleri aşırı artış gösterdi yani sonuç olarak ev fiyatları da artmış oldu kimse evini zararına satmaz sadece bir miktar karını azaltarak satar.
3 yildir evim satilik,270 m2 dubleks, sokakta normal 3+1 130 m2 daireler 300 binken ben 400 den satisa cikarmistim, 3 yil oldu bombos satilmadi, bugun 310 pazarlik diyom hala yuzune bakan yok. Bitti bitti öldü artik konut felan, emlakci arkadaslara soruyom, kiraliklarda bile genel olarak hareket yok, turkiyenin yillarca ugrassa eritemeyecegi bir stok fazlasi vsr
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri