Sayfa 396/809 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 6467 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Angry

Alıntı Originally Posted by feridun_bitir Yazıyı Oku
    borsada ky düdüklemeye çalışmak ve o düzeydeki küçük hesap ve pintilikle başarı gelmiyor. Başarılı patronlar varlık satıp dolara dönüp yurtdışına açıldı bu hala kule yapçam liman alcam diye uğraşıyo yıllardır. şimdi liman dolar bazlı taksitlerle ödeme planlanmış bu işlemden karlı olan cemts değil mi? Liman ın bilançosuna bakın karlılık filan ortada.

Gt-ı9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    liman konusunda yazdığınız gerçeği yansıtmıyor.roda yakın zamanda euro bazında yatırım yaptı ve döviz fiyatları afaki yükseldiği için roda bilançosunda kambiyo zararı oluştu.faaliyet bazında karlılığı ortada.döviz fiyatlarındaki son geri çekilmeden sonra yıl sonunda kar açıklayarak bucim konsolide bilançosuna ayrıca katkı sağlayacaktır.

I t nin bucim de doğrudan hisse sahibi olmasına rağmen çemtaş ta şirket kartından da görüleceği üzere doğrudan payı yoktur.bu işin karar vereni olarak(roda nın satışı) i t doğrudan sahip olduğu bucim in mi hakkını korur yoksa dolaylı pay sahibi olduğu çemtaşın mı?

şahsi kanaatim bu tür adamlar kesmeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz.

2. Benim bu hissede malım var yanlış anlaşılmasın AGYO'dan da ekmek yemişliğim var ve BUCIM çok ucuz geldi aldım hatta o kadar pintiyse tahtacıyı rahatsız ediebilecek kadar bile aldım. Maksadım çimento fabrikası ve CEMTS'a dolaylı ortak olmaktı. Satmiycam YKB'de boşuna beklenmesin buralar okunuyorsa.

3. Satıp it isevindirecek değiliz tabiki .sabreden derviş misali

4.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    liman konusunda yazdığınız gerçeği yansıtmıyor.roda yakın zamanda euro bazında yatırım yaptı ve döviz fiyatları afaki yükseldiği için roda bilançosunda kambiyo zararı oluştu.faaliyet bazında karlılığı ortada.döviz fiyatlarındaki son geri çekilmeden sonra yıl sonunda kar açıklayarak bucim konsolide bilançosuna ayrıca katkı sağlayacaktır.

I t nin bucim de doğrudan hisse sahibi olmasına rağmen çemtaş ta şirket kartından da görüleceği üzere doğrudan payı yoktur.bu işin karar vereni olarak(roda nın satışı) i t doğrudan sahip olduğu bucim in mi hakkını korur yoksa dolaylı pay sahibi olduğu çemtaşın mı?

şahsi kanaatim bu tür adamlar kesmeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz.
    Doğrudur. Limanı kötülemek değil amacım. Bu işler pazarlıkla olur demek ki cemts'takilerle bu fiyatta anlaşmış. Burada i.t herşeyin en doğrusunu yapar her zaman kazanır demek de doğru değil. Dediğim gibi özellikle atakuleye ve dolar bazlı maliyetine ve şimdiki haline bakıyorum, BUCIM'de de sizler yazıyorsunuz dolar bazlı maliyetini patronun. BUnca yıl sonra külliyen zararda adam bu da kabak gibi meydanda. Hadi BUCIM baskılanıyor tamam doğrudur CIMSA AKCANSA vs. diğerleri de çok ucuzladı. BUCIM gibi ucuz hisse çok.

5. Oralarda eli ayağı yok sanıyorsunuz yani!!!!!!!!!!! Adam kendi menfaati için sektöre el freni.Hatta ülkeye el freni.Bu sektörde olan her tahtada var.Bazı yerlerde de birileri ile el birliği içinde.Ama buna kolunu kaptıran iflah olmaz o patronların henüz haberi yok.Ama öğrenirler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    Borsada KY düdüklemeye çalışmak ve o düzeydeki küçük hesap ve pintilikle başarı gelmiyor. Başarılı patronlar varlık satıp dolara dönüp yurtdışına açıldı bu hala kule yapçam liman alcam diye uğraşıyo yıllardır. Şimdi liman dolar bazlı taksitlerle ödeme planlanmış bu işlemden karlı olan Cemts değil mi? Liman ın bilançosuna bakın karlılık filan ortada.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Liman satışında bence karlı olan bucim liman değerinin altında bir fiyattan alındı aşağıdaki linkteki haberin içeriğinde limanın ucuza alındığını görürsünüz ayrıca her şeyden önce çemtaşın kasasına giren paranın % 58 zaten bucimin

30.06.2017 tarihli haberde Genel Müdürü Ali Açıl, ile yapılan açıklama:

Genel yük için 100 milyon USD yatırım ile kurulan Rodaport 25 milyon USD ile kurduğu yeni yatırımı Antrepo’yu hayata geçirdi. Haberin tamamı aşağıdaki linkte

http://www.lojistikhatti.com/haber/2...usdlik-antrepo

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

7. Bugün yine al gülüm ver gülüm işlemlerine devam aradan 3-5 lot alabilirmiyiz derdindeler
    Şeker yatırım alış : 30.400 = 4,91, satış=30,404 = 4,87 bir saat içinde ne değiştide aldıklarını 4 krş zararına verdin, bu tahtada olanlar artık bu numaralarınızı yemiyor farklı metotlar deneyin

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

8. Şeker yatırım sabah aldı. Akşam 1200TL zararla hiseden çıktı. Ya hisseyi günlük alış satış yapılan bir hisse olduğunu zanneden bir şaşkın yada hisse fiyatını baskılamak amaçlı karşılıklı yapılan fiktif bir işlem. Bir de kapital-tacirleri var onlarda karşılıklı hemen hemen her gün Biri yazıyor diğeri çiziyor bir dakika geçmeden diğeri yazıyor öteki basıyor. Böylece akşama kadar fiktif işler le gün geçiyor. Grafikler çiziliyor. Sayın i. T bu fiyatlar dan sana mal verecek mal bulamazsın. Fazla zorlama.......

Sayfa 396/809 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •