Sayfa 75/1060 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 593 - 600 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Ben uzun vadeli yatırımcıyım.1 taşla 10 kuş vurmak isterim.Kolay kolay satmak istemiyorum.Borsada sabırsızlıktan çok para kaybettim.İnşallah borsada tekrar işlem görmeye başlarız.

2. Hepimiz senin durumundayız sonuçlar ne olur bekliyoruz

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ağzınız bal yesin arkadaşlar... İnşallah paraları alınca bir akşam buluşur , oturur yemek yeriz ..

4. Şirket Sayısı (2 adet)
    *** TSM Aşamasındaki şirketler sayfanın aşağı kısmındadır... ***
    Unvan Sicil No Müdürlük
    BELCO GIDA SAAN.A.Ş. 303387-250969 İSTANBUL
    BELCO GIDA SAN. A.Ş. 303387-250969 İSTANBUL
    BELCO GIDA SAN.A.Ş. 303387-250969 İSTANBUL
    BELCO GIDA SANAYİ A.Ş 303387-250969 İSTANBUL
    BELCO GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 303387

5. Şirket Sayısı (6 adet)
    *** TSM Aşamasındaki şirketler sayfanın aşağı kısmındadır... ***
    Ünvan Sicil No Müdürlük
    ÇBS HOLDİNG A.Ş 129983-77265 İSTANBUL
    ÇBS HOLDİNG A.Ş. 129983-77265 İSTANBUL
    ÇBS HOLDİNG A.Ş. 129983-772265 İSTANBUL
    ÇBS HOLDİNG AŞ. 129983-772265 İSTANBUL
    ÇBS HOLDİNG A.Ş. ÇBS GEBZE
    ÇBS HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 129983 GEBZE
    ÇBS HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 129983 İSTANBUL
    ÇBS HOLDİNG AŞ. 129983-77265 GEBZE

6. 1962 yılında ICI ile yapılan lisans anlaşmasına istinaden ve yine ICI tarafındanverilen projeye bağlı olarak Belco otomobil boyaları ve sistemi üreten fabrikakurulmuştur

7. TARİH:22/10/2007

HABER:
    PRTAS
    ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Ş.’nin 19.10.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
    “Şirketimizin 19 Ekim 2007 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır:
    Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin artırılması ve ana sözleşme değişiklikleri için gerekli Genel Kurul toplantısı yapılması ile ilgili olarak;
    Şirketimizin ana sözleşmesinin ünvan ile ilgili 3. maddesinin, Şirketin Mevzuu ve Maksadı ile ilgili olan 4. maddesinin ve Sermaye ile ilgili olan 7. maddelerinin ekli tadil metninde görüldüğü şekilde değiştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na müracaat edilmesine ve verilecek izin sonrasında bu değişikliklerin, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile Genel Kurul'un onayına sunulmasına,
    Genel Kurul Toplantısı sonrasında kayıtlı sermayesi 25.000.000 YTL olan Şirketimizin 15.079.350 YTL çıkarılmış sermayesinin %65 tamamı bedelli olarak ve diğer ortakların yeni pay alma haklarını kısıtlayarak tamamı ana ortak ÇBS Holding A.Ş. tarafından kullanılmak üzere 9.801.578 YTL artırılarak 24.880.928 YTL'na çıkarılması ve bu sermaye artışının daha sonra belirlenecek bir fiyatla tahsisli yapılabilmesi için alınacak yeni bir Yönetim Kurulu kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun belirlediği esaslar çerçevesinde gerekli duyuru, ilan ve müracaatların yapılmasına,
    Bedelli sermaye artırım işlemlerini takiben iç kaynakların ilavesi ile yapılacak bir sermaye artışı konusunun Yönetim Kurulu'nun gündemine alınmasına,
    oy birliği ile karar verilmiştir."
    Söz konusu ana sözleşme maddelerinin eski ve yeni şekli ekte yayınlanmaktadır.
    ( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    TARİH:22/10/2007

HABER:
    PRTAS
    ÇBS Printaş Baskı Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Ş.’nin 19.10.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
    “Şirketimizin 19 Ekim 2007 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır:
    Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin artırılması ve ana sözleşme değişiklikleri için gerekli Genel Kurul toplantısı yapılması ile ilgili olarak;
    Şirketimizin ana sözleşmesinin ünvan ile ilgili 3. maddesinin, Şirketin Mevzuu ve Maksadı ile ilgili olan 4. maddesinin ve Sermaye ile ilgili olan 7. maddelerinin ekli tadil metninde görüldüğü şekilde değiştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na müracaat edilmesine ve verilecek izin sonrasında bu değişikliklerin, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile Genel Kurul'un onayına sunulmasına,
    Genel Kurul Toplantısı sonrasında kayıtlı sermayesi 25.000.000 YTL olan Şirketimizin 15.079.350 YTL çıkarılmış sermayesinin %65 tamamı bedelli olarak ve diğer ortakların yeni pay alma haklarını kısıtlayarak tamamı ana ortak ÇBS Holding A.Ş. tarafından kullanılmak üzere 9.801.578 YTL artırılarak 24.880.928 YTL'na çıkarılması ve bu sermaye artışının daha sonra belirlenecek bir fiyatla tahsisli yapılabilmesi için alınacak yeni bir Yönetim Kurulu kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun belirlediği esaslar çerçevesinde gerekli duyuru, ilan ve müracaatların yapılmasına,
    Bedelli sermaye artırım işlemlerini takiben iç kaynakların ilavesi ile yapılacak bir sermaye artışı konusunun Yönetim Kurulu'nun gündemine alınmasına,
    oy birliği ile karar verilmiştir."
    Söz konusu ana sözleşme maddelerinin eski ve yeni şekli ekte yayınlanmaktadır.
    ( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (
    geçen bahsettiğim tahsisli sermaye arttırımı bu hisseler borsada satılmadı yani büyük çoğunluk kime bu hisseleri devrettilerse yönetimdeki söz sahibi olacak muhtemelen holdingte kalmıştır diye düşünüyorum .printaşın yüzde 51den fazlası kabaca hesabıma göre holdingte borsaya dönerse bunları yeni yatırımcılara arz edecekler.yolun sonu görünüyor mu dersin 2onur2.

Sayfa 75/1060 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •