Originally Posted by
666
Filmin sonu olmayacak gibi. Ilerde de bakacagim, hepten birakmiyorum, bir ton malimiz var hala. Illim'in de oyle demesine bakma, birakmaz, gelir tekrar. Yoksa uzulurum.
haha üstad film saniyoduk pembe dizi cikti
bu arada bist 30dan kopmak mumkun mu elbet gunluk gelip gidisim olur hissettirmeden; sadece uzun vadeli tutma egilimim halkb yerine gine baski goren ve kendi capinda bir spekulasyonu olan işC olacak artik...işC deki film daha kisa sureli bitecek gibi degerlendirdim kendi adima...halkb pembe dizisi daha cok bölümlü; bu arada gecmise donuk degerlendirmelerdeki dokar bazli ve tl bazli halkb in zirve durumu zarrab döneminde olmuş ve malum o donemde cari acik kapatilma operasyonlari da oluyor ifi; yani şuanki rakam nekadar ucuz diyen olursa 20tl lik rakamlarda o dönem okadar pahali ve alti boşmuş aslinda...diger bankalardaki pd ve fklarla ayni suan demekki gercek yeri suan icin 8/9gibi...bu arada ulke ve global bazda zaten olumluluk olusursa tun bist30 ileri surecektir...ben filmin sonunu kendi adima gordum; ofac işi cozulse bile spejulatif ani bir iki gun tepki gelir sonra gerceklerle yuz yuze kaliriz; suan halkb algiya dönmüş halde...realitesi bence negatif ayrisiyor diger bankalara göre...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri