Sayfa 867/1032 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    140 beygirlik motor hemen hemen sadece avara/aborda durumlarında (rıhtıma veya başka bir tekneye yanaşma/ayrılma) manevralarda kullanılıyor, seyir tümüyle yelkenle yapılıyor. 100 metrekarelik bir ana yelkenim var ve yüksek performanslı geniş apaz seyrinde (rüzgar ile ayni yönde ve 45 derecelik bir açı ile) saatte 12 deniz mili (22 km/saat) gibi bir max sürate erişebiliyorum. Sadece çok özel durumlarda motor devreye sokulur.
    SIKILIRSIN motorluya gecersin. Gavur iskencesi yelkenlerle ugrasmak. Ancak uzaktan romantik gorulur.

2. Bu kadar beklediniz bari filmin sonunu da izleyin gencler..

Filmin sonu olmayacak gibi. Ilerde de bakacagim, hepten birakmiyorum, bir ton malimiz var hala. Illim'in de oyle demesine bakma, birakmaz, gelir tekrar. Yoksa uzulurum.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Filmin sonu olmayacak gibi. Ilerde de bakacagim, hepten birakmiyorum, bir ton malimiz var hala. Illim'in de oyle demesine bakma, birakmaz, gelir tekrar. Yoksa uzulurum.
    haha üstad film saniyoduk pembe dizi cikti bu arada bist 30dan kopmak mumkun mu elbet gunluk gelip gidisim olur hissettirmeden; sadece uzun vadeli tutma egilimim halkb yerine gine baski goren ve kendi capinda bir spekulasyonu olan işC olacak artik...işC deki film daha kisa sureli bitecek gibi degerlendirdim kendi adima...halkb pembe dizisi daha cok bölümlü; bu arada gecmise donuk degerlendirmelerdeki dokar bazli ve tl bazli halkb in zirve durumu zarrab döneminde olmuş ve malum o donemde cari acik kapatilma operasyonlari da oluyor ifi; yani şuanki rakam nekadar ucuz diyen olursa 20tl lik rakamlarda o dönem okadar pahali ve alti boşmuş aslinda...diger bankalardaki pd ve fklarla ayni suan demekki gercek yeri suan icin 8/9gibi...bu arada ulke ve global bazda zaten olumluluk olusursa tun bist30 ileri surecektir...ben filmin sonunu kendi adima gordum; ofac işi cozulse bile spejulatif ani bir iki gun tepki gelir sonra gerceklerle yuz yuze kaliriz; suan halkb algiya dönmüş halde...realitesi bence negatif ayrisiyor diger bankalara göre...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ben filmin sonunu kendi adima gordum; ofac işi cozulse bile spejulatif ani bir iki gun tepki gelir sonra gerceklerle yuz yuze kaliriz; suan halkb algiya dönmüş halde...realitesi bence negatif ayrisiyor diger bankalara göre...
    Ben de bu sekilde dusunuyorum. Yanliz, piyasaya hikaye gerekiyor. Hicbirsey yok OFAC'tan baska. Bu OFAC spekulatifligi nasil boyutlu olur kestiremiyorum o yuzden.

6. Malesef OFAC düşük bir ceza kesse bile 2. dava dedikodusu ile baskı devam edecek gibi duruyor. Evet bir nefes alır ama mutlu son olmaz gibi

7. Th 1 yılı aşkın bekliyoruz hesap ediyorum faiz altın yada dolarda park ettigimizde ki kazanç 30- 40 bin tl gibi bir rakamdı buda hulkun 9.50 gibi bir yere gelirse bana yetiyor demektir senin maliyetin üzerine gelirse ekstra bir kazanç demektir eğer ao düşürmemiş olsak maliyet senin üzerindeydi al sat yapmak sorun degil kaç kisi 6 civarlarında al sat yaptı cogu döküldü bence artık hikaye nasıl gelisir bilmem çok geç kaldı yabancı oranı nı sende görüyosun %57 civarı citi doche meril deyze piyasadaki 100 120 milyon lotu toplamadıkdan sonra nasıl 15 lere gelecek? 193 mil. Şuan citi nin takası doche hala az rakamda digerleri bana göre soğan cücügü 😊 ben hala sağlam haber akışı olmadıgı kanısındayım net mesajlar ve icraat lazim abd den zaten citi den belli olacak şu elinde hisse olmayıpda olumsuz yazı yazanlar da ciddi aracı kurum elemanımısınız? elinde hisse olan elestirir tamm ama bunun bir boyutu olur sizlerin yazılarına bakarak umarım kimse satmaz almaz th yazmış oldugun pd yok fk işi bence bu hulkda sökmez sende biliyon nasıl çıkacagını hulkun

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    SIKILIRSIN motorluya gecersin. Gavur iskencesi yelkenlerle ugrasmak. Ancak uzaktan romantik gorulur.
    Yelkenin tadı başkadır. Sessiz seyrin keyfini alan zor vazgeçer. Ama dar alanlar sıkıcı olabiliyor, o nedenle monohull yerine tercihim daha kısa boylu ama geniş olan catamaran.

Sayfa 867/1032 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •