Bu kagidin spekulatorune teþekkür ediyorum.bugun alým fýrsatý verdiði için.bir ara 9 lira fiyata doðru hareket edince nasip deðilmiþ dedim ama kaðýt geri çekilince bir miktar daha arttýrdým portföyü.ama þunu belirtmek isterim.ya kagidin spekulatoru çok tecrubesiz veya 3 aylýk bilançoyla ilgili bildiði olumsuz bir þey var.fabrikanin açýlmasýna günler kalmýþ,pimasin brut takastan çýkmasýna 10 gün kalmasýna raðmen 4 lerin uzerine kendisini atmýþ,3 aylýk bilanconun açýklanmasýna yaklaþýk 2 hafta kalmýþ ve bu þirketi halen bu fiyatlarda baskilamaya çalýþýyor.su anda 8.70 8.80 lerden sattýðýn kagitlari 3 aylýk bilançoda karlýlýk devam ettiði takdirde ve geçen seneye gore yüksek gelirse rahat 10 larýn üzerinde satardý.sadece iþ yatirim üzerinden yaklaþýk 100000 lotu baský kurmak pahasýna son 2 ayda hiç etti.zaten 3 aylýk bilanço bu sirket için sýnýf atlama bilançosu olacak.karlilik devam ettiði takdirde yüksek taleple birlikte farklý gruplar þirkete el atacak.piyasada zaten az lotu olan bu þirketi þu anda tahminimce yaklaþýk 500000 600000 lotla spekule eden þahsýn elindeki mali rahatlýkla ele geçirip temmuz ayýndaki grup deðiþimine kafalarý rahat þekilde girmek isteyecekler.bu fiyatlarda devam et spek biz kisaci deðiliz.senin 8.70 lerden sattýðýný ben alýrým bakalim sen mi bu iþi iyi biliyorsun biz mi. Yatýrým tavsiyesi degildir.