Sayfa 22/40 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
Arama sonucu : 316 madde; 169 - 176 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam

Dön DoW dön

Bir güncük için

Günü kurtar )

Yarın öbür gün batsan da uyar..

2. concisleri fena zopaliyorlar. ..belki de bu aksam ki kadar ömrü hayatlarinda yemedigi zopayi yiyor olabilüle...bakamiycam
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    concisleri fena zopaliyorlar. ..belki de bu aksam ki kadar ömrü hayatlarinda yemedigi zopayi yiyor olabilüle...bakamiycam
    Nen var kuzum, i-rahat ol dA. )

4. Peki ya SP? Insanlar sokak 27 de toplaniyorlar su an. 26.90-70 altina inmesinler, parti baslar. 27.10 alti risk kazanc isi uygun.

Hosbulduk efendim.

25,12X zorladı madem aktif az biraz ilâve, malum kalan DoW F' long'larımıza..

Alıntı Originally Posted by Guapo Yazıyı Oku
    Peki ya SP? Insanlar sokak 27 de toplaniyorlar su an. 26.90-70 altina inmesinler, parti baslar. 27.10 alti risk kazanc isi uygun.

Hosbulduk efendim.
    Hocam ofisten çıkmam lazım, yorulduk, biraz da i$im var, sonra yine bakarız umarım S&P ile DoW'un 'a$ırı benzemi$ hanesi eksik numörik' durumlarına..

Ha S&P döver ayrı mevzuu ama DoW'un tabela da bilahare herbikese gider style.. Seç beğen al )..

Ve son biraz daha yoldan long ilâveler ile DoW'a, madem 25' tacizi yaptı, tam da oralardan..

8. tam da düşündüğüm gibi zopaliyorlar ,ama tahminimden de feci dövmü$ler,nerdeyse yüzde 2 ye yaklaşmiş eksisi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 22/40 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •