Sayfa 244/1012 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. CDS 400'e dayanmış...

2.  Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Herkese iyi forumlar dilerim abiler bir şey sormak istiyorum.İnternet bankacılığı kullanıyorum yeni bir bankaya geçtim vadeli mevduatım var hesap cüzdanı almam şart mıdır ? almazsam ne olur
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yıl olmuş 2019...Bu devirde cüzdanı ancak benim 78 yaşındaki babam kullanıyor...Orada görmek huzur veriyormuş
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İsmi üzerinde internet..İnternetden alışveriş yaparken belge alıyormusun?
    Gerek yok bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Değerli arkadaşlar, Yaşadığınız ülke Türkiye !! İnternetten alışverişe belge olur mu demeyin. Bal gibi olur. Olmalı ve oluyor. Aldığınız ürünün faturası gelmiyor mu ? Konu para ise ve muhatabınız bankaysa mutlaka belge şart. İnternet ekran alıntısı, yazıcı dökümü vs. hiçbir geçerliliği yok.
    Damdan düşmeyen acıyı bilmez. Gözünüzün yaşına bakmazlar. En basit geçen perşembe Odea ya dolar yatırıyorum. Kimliğimle sisteme giren görevli '' sizin bir yıl önce verilen dolar cüzdanınız var, hesap açık, cüzdanı verin ona işleyelim '' dedi. Cüzdan yok, ben parayı çektim ve cüzdanı yırttım attım. dediğimde kayıp tutanağı imzalarsam ancak yeni cüzdan verebileceğini yoksa sadece dekont vereceğini söyledi. Parayı yatırmaktan vazgeçtim çıkıp gittim.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, Yaşadığınız ülke Türkiye !! İnternetten alışverişe belge olur mu demeyin. Bal gibi olur. Olmalı ve oluyor. Aldığınız ürünün faturası gelmiyor mu ? Konu para ise ve muhatabınız bankaysa mutlaka belge şart. İnternet ekran alıntısı, yazıcı dökümü vs. hiçbir geçerliliği yok.
    Damdan düşmeyen acıyı bilmez. Gözünüzün yaşına bakmazlar. En basit geçen perşembe Odea ya dolar yatırıyorum. Kimliğimle sisteme giren görevli '' sizin bir yıl önce verilen dolar cüzdanınız var, hesap açık, cüzdanı verin ona işleyelim '' dedi. Cüzdan yok, ben parayı çektim ve cüzdanı yırttım attım. dediğimde kayıp tutanağı imzalarsam ancak yeni cüzdan verebileceğini yoksa sadece dekont vereceğini söyledi. Parayı yatırmaktan vazgeçtim çıkıp gittim.
    e-dekont, e-mail, ip herşey hukuki değer taşır...relax man... take it easy...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Birakin adam kendisini nasil rahat ve guvende hissediyorsa oyle yapsin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Cuma açılmazsa ben de tekrar arayacağım yoksa kardeşimin adına hesap açacam...Kenarda dursun burgan dijital....
    Nurol dan oran aldın mı yoldaş?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Nurol dan oran aldın mı yoldaş?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Dönüş 29 kasımda...Pazartesi veya salı giderim,oranı buradan paylaşırım...Yüksek vermezse aktif günlüğe geçerim...

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    ev tapusu diploma bunlarda hesap cüzdanıyla aynı sayılır.. tek başına anlam ifade etmezler önemli olan kayıtlardır.. ama yıl 2019 tapuda kayıtlı herşey ne gerek kağıda diyeni görmedim ben..
    Güzel soyluyorsunda.
    Benim tapuda kayıtlı, elimdede tapusu olan arazim var.
    Belediye burayla 3 sefer oynamış.
    Her belediyeye gidişte değişik tapu veriyorlar.
    Tapuda kaydın, elinde tapun olsa ne olur.
    Herşey pamuk ipliğine bağlı artık.

8. ERDOĞAN: (PATATES-SOĞAN) STOK YAPILAN DEPOLARI BASACAĞIZ

dünya lideri...

Sayfa 244/1012 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •