Sayfa 261/1012 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Türkiyenin şu halinde ve tarzında hayal o dediğin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by analitik_yatirim Yazıyı Oku
    Pound icin en yuksek hangi bankadan faiz alinabilir? Dolar ve eurodaki gibi yurtdisina gore yuksek faiz alinabilir mi?
    Ona pek faiz vermezler bu ulkede..
    Ben bugun biraz CAD aldim aylik pazarlikla %2 verdiler..
    USD olsa %5 veriyorlardi.
    Banka HSBC..
    Halbu ki ikisinin biribirine belli bir korelasyonu var ama biriis reserv para digeri degil.
    Her banka cok farkli bir oran verebilir..
    GBP de rekabet etmedikleri icin oranlar dusuk ama biiribirinden cok farkli olabilir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Bugün Burgan dan 32 gün ve üzeri 250 k ya kadar 25, üzeri 24.5 verdi. Bu arada stopajin uzamasını bekliyorlarmış...

4.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Bugün Burgan dan 32 gün ve üzeri 250 k ya kadar 25, üzeri 24.5 verdi. Bu arada stopajin uzamasını bekliyorlarmış...
    Dijatale geçmek için 4 gündür bekliyorum. Dijitaldede aynı oran var. Siz bu oranı şubeden mi aldınız?

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Bugün Burgan dan 32 gün ve üzeri 250 k ya kadar 25, üzeri 24.5 verdi. Bu arada stopajin uzamasını bekliyorlarmış...
    Burgan dijitali düşürdü ama şube faizini artırmış.Bakalım aralık sonunda 26 üzerine çıkacaklar mı?

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Benim bildiğim...

depolamak : Ürün daha sonra da aynı fiyattan satılabilsin, mevsimsel olarak az olduğu dönemlerde de diye yapılan iş.

stoklamak : Daha fazla kar amacıyla piyasaya bilerek az sürerek fiyatların artmasını sağlamak ve arttıktan sonra arz etmek kontrollü olarak. yada fiyatların artacağını bilerek malı bekletmek...

herhalde...sanırım...

devlet dışında hiç kimse sonradan aynı fiyatla satılsın diye
    depo kirası,varsa soğuk hava maliyeti, hammaliye vd. masraflarına katlanmaz
    böyle bir tanım olabilir mı daha sonra aynı fiyatla satılsın diye maliyet ve külfete katlanmak enayilik değil depoculukmuş..?

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burgan dijitali düşürdü ama şube faizini artırmış.Bakalım aralık sonunda 26 üzerine çıkacaklar mı?
    Yarın sabah oran alayım yazarım. Biz düşük diye dijitale geçelim dedik.

8.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    Bu krizden para kazanma fırsatı kaçtı bence.onyıl sonra malınızı mülkünüzü satın döviz alın ,sonra yakalayabildiğiniz tepeden satın sonra yakalayabildiğiniz tepe faiZden uzunca bir vade yapın.sonra ister malınızı 3 misli yerine koyun ister çatır çatır harcayın hep aynı döngü oluyor.
    Bi bakarsın fed 10 trilyon para basar...10 yıl dolar yerinde sayar...Bu işleri kestirmek cok zor...Ama döviz sepeti yapılabilir.

Sayfa 261/1012 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •