Sayfa 236/343 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Alnus kardeş, tahta bomboş sen gördün biliyorsun zaten, yürü tepele ez geç kim tutar seni?

2. Yıl sonu 450-460 milyon TL.arasi hasilat yaklasik olarak öngörümdür, en az 40 milyon TL.'de net kâr gelir, 38 bile olsa sermayeden fazla olur,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Yıl sonu 450-460 milyon TL.arasi hasilat yaklasik olarak öngörümdür, en az 40 milyon TL.'de net kâr gelir, 38 bile olsa sermayeden fazla olur,

Eyi para 40 milyon yani ömrümüz varsa seneye iyi bir temmettü bizi bekler...:yahoo:
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Bu arada spk ky korumak ıcın hısseyi kredili alıma ve acığa satısa kapamış...gbt Si yuksek Cb ve avanesıne göz açtırmamaya kararlı spk yı kutlar bu tıtız çalışmalarının diğer hisselerlede devamını dılerım...ytd

5. ben karı daha yüksek bekliyorum 3. çeyrek kayıbını geri alacaktır baki amca
    ben 45-50 beklitorum

6.  Alıntı Originally Posted by Right or Wrong Yazıyı Oku
    Arkadaş ın 2,5 trilyonluk servetinden korkan Bakioğlu %5 yaptı :)
    Daha dur bakalım, uyarmıştım. İlk tavandan toplamayı yaptım. Esas hareketi yapmadım. Büyük bir sürprizim daha var Baki amcaya. Ayağından donunu alacağım demiştim. Elim çok kuvvetlendi. Karşımda zayıf ve ne yaptığını bilmeyen bir zalak var.

7.  Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Daha dur bakalım, uyarmıştım. İlk tavandan toplamayı yaptım. Esas hareketi yapmadım. Büyük bir sürprizim daha var Baki amcaya. Ayağından donunu alacağım demiştim. Elim çok kuvvetlendi. Karşımda zayıf ve ne yaptığını bilmeyen bir zalak var.
    Süprizleri severiz, Bravo

Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Gazanız mübarek olsun arkanızdayız...hesap kitab bilmeyen gözü global pazarda olmayıp ky nın cebınde olacak kadar vizyon fakırı Bi yonetım var...ınatcı duruşumuzu devam ettırıoruz...ytd

Sayfa 236/343 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •