Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Cabuk ikrah ettiniz.
Henuz isi bas'i.
Bu millet Turk Milleti'dir.
Merhametlidir, adaletlidir.
Hic alakasiz ulkelerin boks macinda bile dayak yiyeni tutar.
Hile yapmadan kazansaydiniz buralarda yuzlerce sayfa helal olsun size yazilari okurdunuz.
Ama bir kez daha hile yaptiniz.
Devletin tum imkanlarini parasini, yargiclarini kullanarak hemde.
Daha ikrah etmeyin.
Henuz yolun basindayiz.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
1)AGİT raporu 2.5 milyon oy şaibeli diyor. Yani %5 !!
2) YSK'nın hem kanuna aykırı olan hem de yurtiçi-yurtdışı için farklı olan kararı şaibenin delilidir...
Bu 2.5 milyon oyun hepsi Evet de olabilir Hayır da. Önemli olan bu şaibenin kalkması...
Ben oyunu kullanan insanlara laf etmedim adam gibi okuyun. Sadece seçimde savunduğu taraf kazandığı için saçmalık olduğu açık bariz olan şeyleri savunana ahlaksız dedim.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sahi kemal bey, akşener filan neredeler arkadaşlar ?
seçim akşamı fox işbirliğiyle bi seçime itiraz gıpraşması filan oldu ama sonra fısss
kredi bitti , bu kez gerçekten bitti ama şaka değil
bu arada başkan trump reisi tebrik etmiş demekki abd seçim sonucunu hazmetmiş ! diğerleride seslerini keseceklerdir , o zaman fetoş pensilvanyadaki evi boşaltmaya başlasa iyi olur
ne yapsalar da yine yıkamadılar milletin adamını![]()
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri