Artan

57,60 9.92 10:22
10,53 9.92 10:22
21,90 9.77 10:22
390,50 9.69 09:55
42,34 6.92 10:22
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 10:22
9,96 -9.95 10:22
299,50 -6.55 10:22
22,50 -5.38 10:22
5,48 -4.86 10:22
Azalan Hisseler

İşlem

3.257.624.011,19 10:22
930.023.163,75 10:22
920.534.919,58 10:22
780.321.433,50 10:22
694.168.022,05 10:22
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6189 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sahi kemal bey, akşener filan neredeler arkadaşlar ?

seçim akşamı fox işbirliğiyle bi seçime itiraz gıpraşması filan oldu ama sonra fısss

kredi bitti , bu kez gerçekten bitti ama şaka değil

bu arada başkan trump reisi tebrik etmiş demekki abd seçim sonucunu hazmetmiş ! diğerleride seslerini keseceklerdir , o zaman fetoş pensilvanyadaki evi boşaltmaya başlasa iyi olur

ne yapsalar da yine yıkamadılar milletin adamını
    Bak sana bir şey diyeyim,
    Yazılarına baktım, okudum...
    Çoğu akp li gibi sen de ciddi manada fanatiksin ve gerçekleri görmek istemiyorsun.
    Anlayacağını bilsem sabaha kadar yazarım ama anlamazsın.
    Seçimde bariz şekilde hile hurda olduğu kesin, bunu benim bildiğim gibi herkes biliyor, sen de dahil.
    Öyle yapın kardeşim itirazınızı, bu kacıncı malubiyet ya, yeter ya...demekle de olmuyor.
    Biz ülke meselesi diyoruz, sen kalkmış Tayyip sempatizanlığı yapıyorsun.
    Neymiş, milletin adamını yıkamamışlar...milletin adamı olsaydı hile hurda ysk ile 51 değil, adil bir şekilde 70 alırdı, biz de verirdik oyumuzu, sonra da alkışlardık.
    Ama daha önce de söylediğim gibi...bu işin sonucunda hepimizin bir yerlerine bir şey girdiğinde benden daha fazla "yandım anam" diye bağırcak olan sen ve senin zihniyetindekilerdir. Neden mi? Biz zaten biliyoruz neyin girip acıtacağını...ama siz bilmiyorsunuz mesele bu.
    Ayrıca gerçekten bu adama inanıyor, bu sisteme inanıyorsanız da ancak şunu söylerim sana,
    Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz?
    Kopyala yapıştır yapıyormuş arkadaş, utanmadan sıkılmadan bir de alay ediyorsun terbiyesizce.
    Bu arkadaş işkembeden mi sallıyor kardeşim? Hayal mi kuruyor da yapıştırıyor? Bu adam yapıştırıyorsa senin gibilerin suratına yapıştırıyor, senin gibilerin gözüne yapıştırıyor, senin gibilerin hafızasına yapıştırıyor ki yüzün yansın, gözün görsün, hafızan yerine gelsin diye.
    Bu bilgilerin tamamı doğrudur, tamamı da gerçektir.
    Zamanının muhalif, şimdinin yandaş yalaka gazete ve gazetecilerinin söyledikleri ve yazdıklarını görüp kabul etmemek de sizin zihniyetinizin olmazsa olmazıdır, biz buna alıştık zaten.
    Hele de ortada 51 puan alıp zafer kazandık nidaları atıp, sonrasında "hayır oyu verenler de bizim vatandaşımızdır" demek...ve de referandumdan önce "hayır diyenler teröristlere hizmet eder" demek tam da akp politikasıdır.
    Bak bu kadar gerçek varken,
    Bu kadar söylenmiş söz varken,
    Danışmanın çıkıp "bu 81 vilayet tek bir merkezden yönetilemez" demişliği varken,
    Ysk nın bu skandal hukuksuzluğu varken ne konuşuyorsun ortada boş boş...
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Çoğu akp li gibi sen de ciddi manada fanatiksin ve gerçekleri görmek istemiyorsun.
    Seçimde bariz şekilde hile hurda olduğu kesin, bunu benim bildiğim gibi herkes biliyor, sen de dahil.
    Öyle yapın kardeşim itirazınızı, bu kacıncı malubiyet ya, yeter ya...demekle de olmuyor.
    Neymiş, milletin adamını yıkamamışlar...milletin adamı olsaydı hile hurda ysk ile 51 değil, adil bir şekilde 70 alırdı, biz de verirdik oyumuzu, sonra da alkışlardık.
    Ama daha önce de söylediğim gibi...bu işin sonucunda hepimizin bir yerlerine bir şey girdiğinde benden daha fazla "yandım anam" diye bağırcak olan sen ve senin zihniyetindekilerdir. Neden mi? Biz zaten biliyoruz neyin girip acıtacağını...ama siz bilmiyorsunuz mesele bu.
    Ayrıca gerçekten bu adama inanıyor, bu sisteme inanıyorsanız da ancak şunu söylerim sana,
    Kopyala yapıştır yapıyormuş arkadaş, utanmadan sıkılmadan bir de alay ediyorsun terbiyesizce.
    Bu arkadaş işkembeden mi sallıyor kardeşim? Hayal mi kuruyor da yapıştırıyor? Bu adam yapıştırıyorsa senin gibilerin suratına yapıştırıyor, senin gibilerin gözüne yapıştırıyor, senin gibilerin hafızasına yapıştırıyor ki yüzün yansın, gözün görsün, hafızan yerine gelsin diye.
    Zamanının muhalif, şimdinin yandaş yalaka gazete ve gazetecilerinin söyledikleri ve yazdıklarını görüp kabul etmemek de sizin zihniyetinizin olmazsa olmazıdır, biz buna alıştık zaten.
    Hele de ortada 51 puan alıp zafer kazandık nidaları atıp, sonrasında "hayır oyu verenler de bizim vatandaşımızdır" demek...ve de referandumdan önce "hayır diyenler teröristlere hizmet eder" demek tam da akp politikasıdır.
    Danışmanın çıkıp "bu 81 vilayet tek bir merkezden yönetilemez" demişliği varken,
    Yazinizi alkisladigimi belirtmek isterim.

Itibar veremedim, onca baskalarina ver diyor.

Bu kadar agir basli bir yorum olur.

Tebrikler.

Teşekkür ederim sevgili HISIM

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    bak bende bişey diyim sana o zaman

sen oyunu verdin bende verdim, %51 evet çıktı bitti !

hazmedemiyorsan itiraz eder ve sonucu beklersin

bitti !

hiç öyle uzun uzun yazmana gerek yok , bu ülke başsız değil iktidarı var lideri var yoluna devam ediyor merak etme sen

bırakın artık bu kaos şişakçılığını kabak tadı verdiniz

yahu %51 evet çıktı hala ne anlatıyosunuz ?

senin haddin değil bana terbiyesiz demek, hazımlı olacaksın saldırmayacaksın

ispat edin kardeşim,

ispat ederseniz bu başlığın terbiyesizi ben olacağım kabul !

ama edemezseniz sen olacaksın kabul mü ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

bitti !

hiç öyle uzun uzun yazmana gerek yok , bu ülke başsız değil iktidarı var lideri var yoluna devam ediyor

ispat edin kardeşim,

ispat edemezseniz bu başlığın terbiyesizi ben olacağım kabul !

Ben senin cebinden bir şey çalarsam eğer, senin emeğinden, geleceğinden bir şey çalarsam eğer bırak terbiyesizliği, en ağır ithamları da söylersin...
    Ama ortada bariz hırsızlığı savunmak ya da görmezden gelme, buna üstlük bir de bu gerçekleri savunan bir arkadaş ile dalga geçmek TERBİYEZİLİĞİN TAHT ına oturmaktır. Terbiye de aileden gelir unutma bunu.
    Bu nedenle gocunmana gerek yok.
    Senle tartışacak da değilim, bundan sonra yazacaklarına da cevap vermeyeceğim.
    Ayırca,
    Bu ülkenin ilerlemesi için çalışan bir insan şöyle dursun, bunun için çalışan bir "maymun, bir ayı, bir hayvanat" dahi olsa ben onu alkışlarım, bizim meselemiz memleket, sizinki gibi "tayyip fanatizmi" değil. Bu yüzden burada hala "hazmedin..."vb ifadeler kullanmana gerek yok.

Yazık ki hala bu seçimi, bu sistemi, bu kişiyi savunuyorsunuz.
    Bakın net şekilde yazıyorum buraya.
    Bu sistemi ve bu kişiyi savunanlar ya bu işlerden nemalanıyordur ya cennete gitme hayali kuruyordur ya da gerçekten saftır ve temiz duyguları suistimale uğramıştır.
    Bunun daha başka açıklaması yok.

YAHU KOSKOCA.....YSK...."Öyle olması gerekiyordu" diye bir açıklama yapabilir mi?
    Hadi BUNA CEVAP VERİN Tayyip sempatizanları..!

bitti !

hiç öyle uzun uzun yazmana gerek yok , bu ülke başsız değil iktidarı var lideri var yoluna devam ediyor merak etme sen

ispat edin kardeşim,

ispat ederseniz bu başlığın terbiyesizi ben olacağım kabul !

Mertçe çıkmadı hile ile çıktı yada bu ihtimal oluştu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Atatürkün TÜRK, KÜRT, LAZ vs...insanlar ile savaşarak kurduğu bu ülkede "adaleti ve huzuru" sağlamakla göreve gelmiş, mecliste ŞEREFİ, HAYSİYETİ, NAMUSU üzerine yemin etmiş bir kişinin insanları etnik gruplara bölerek, inançlara göre bölerek, siyasi düşüncelerine göre bölerek ayrıştırmasını...Atatürke "Gazi" diyerek tam adını söyleyememesini İZAH edecek bir BABAYİĞİT var mı arkadaşlar?
    Ama siz bunları yine okur, başka şeylere cevap verirsiniz.
    Atatürkçü olmak vatansever olmaktır, Atatürkçü olmak onun bu ülkede başlattığı harekete sahip çıkmaktır ve bu ülkede yaşayan her vatandaş buna sahip çıkmak zorundadır, çıkmıyorsa defolup gidecektir, it gibi, fare gibi, sıçan gibi başka ülkerde yaşayacaktır.

Okumayan varsa okusun Gençliğe Hitabesini ve Nutuk'u...özellikle de akp yandaşları okusun...hani siz ülkenizi düşünüyorsunuz ya, bu ülke çok güzel yerlere gidiyor ya, http://www.gercekgundem.com/siyaset/...anistana-gecti , eğer Türk milletinin ve devletinin ilerlemesi, gelişmesi adına bir tane olumsuz düşünce varsa, bir tane kendine mal ettiği şahsi düşüncesi varsa ben de bundan sonraki tüm oylarımı akp ye vereceğime yemin ederim.
    Adam Atatürk resminin yanına, bakın altına demiyorum, yanına kendi resimini astı.
    Adam her yerden TC leri kaldırdı, çark etti sonra.
    Adam 17 tane adayı 2004 ten itibaren Yunanlılara "AB Müzakereleri için taviz" bahanesi ile verdi.
    Adam sonra AB ye ihtiyacımız yoooook, onların bize ihtiyacı vaaaar diye naralar attı.

Kalkmış tüm bunları görmüyorsanız eğer ben sizin beyninizden de vatanperverliğinizden de insanlığınızdan da şüphe ederim...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •