Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
sahi kemal bey, akşener filan neredeler arkadaşlar ?

seçim akşamı fox işbirliğiyle bi seçime itiraz gıpraşması filan oldu ama sonra fısss

kredi bitti , bu kez gerçekten bitti ama şaka değil

bu arada başkan trump reisi tebrik etmiş demekki abd seçim sonucunu hazmetmiş ! diğerleride seslerini keseceklerdir , o zaman fetoş pensilvanyadaki evi boşaltmaya başlasa iyi olur

ne yapsalar da yine yıkamadılar milletin adamını
Bak sana bir şey diyeyim,
Yazılarına baktım, okudum...
Çoğu akp li gibi sen de ciddi manada fanatiksin ve gerçekleri görmek istemiyorsun.
Anlayacağını bilsem sabaha kadar yazarım ama anlamazsın.
Seçimde bariz şekilde hile hurda olduğu kesin, bunu benim bildiğim gibi herkes biliyor, sen de dahil.
Öyle yapın kardeşim itirazınızı, bu kacıncı malubiyet ya, yeter ya...demekle de olmuyor.
Biz ülke meselesi diyoruz, sen kalkmış Tayyip sempatizanlığı yapıyorsun.
Neymiş, milletin adamını yıkamamışlar...milletin adamı olsaydı hile hurda ysk ile 51 değil, adil bir şekilde 70 alırdı, biz de verirdik oyumuzu, sonra da alkışlardık.
Ama daha önce de söylediğim gibi...bu işin sonucunda hepimizin bir yerlerine bir şey girdiğinde benden daha fazla "yandım anam" diye bağırcak olan sen ve senin zihniyetindekilerdir. Neden mi? Biz zaten biliyoruz neyin girip acıtacağını...ama siz bilmiyorsunuz mesele bu.
Ayrıca gerçekten bu adama inanıyor, bu sisteme inanıyorsanız da ancak şunu söylerim sana,
Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz?
Kopyala yapıştır yapıyormuş arkadaş, utanmadan sıkılmadan bir de alay ediyorsun terbiyesizce.
Bu arkadaş işkembeden mi sallıyor kardeşim? Hayal mi kuruyor da yapıştırıyor? Bu adam yapıştırıyorsa senin gibilerin suratına yapıştırıyor, senin gibilerin gözüne yapıştırıyor, senin gibilerin hafızasına yapıştırıyor ki yüzün yansın, gözün görsün, hafızan yerine gelsin diye.
Bu bilgilerin tamamı doğrudur, tamamı da gerçektir.
Zamanının muhalif, şimdinin yandaş yalaka gazete ve gazetecilerinin söyledikleri ve yazdıklarını görüp kabul etmemek de sizin zihniyetinizin olmazsa olmazıdır, biz buna alıştık zaten.
Hele de ortada 51 puan alıp zafer kazandık nidaları atıp, sonrasında "hayır oyu verenler de bizim vatandaşımızdır" demek...ve de referandumdan önce "hayır diyenler teröristlere hizmet eder" demek tam da akp politikasıdır.
Bak bu kadar gerçek varken,
Bu kadar söylenmiş söz varken,
Danışmanın çıkıp "bu 81 vilayet tek bir merkezden yönetilemez" demişliği varken,
Ysk nın bu skandal hukuksuzluğu varken ne konuşuyorsun ortada boş boş...