Sayfa 155/1000 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    Özgür Demirtaş
    â€

@ProfDemirtas
    7 sa.7 saat önce

Hazine’nin Borçlanmasını engelleyerek, Batık inşaatçılara halktan alıp sermaye vererek, Ekonomiyi paramparça edersiniz. Yapmayın, yapmayın, yapmayın. Hazine’nin borçlanmayı ertelemesi kadar yanlış bir karar olamaz. Tansu Çiller’de bunu yaptı herkesi batırdı. Faiz Makyajla Düşmez!

Özgür Demirtaş
    â€

@ProfDemirtas
    7 sa.7 saat önce

Ekonomi Yönetimi FECİ bir hata yapıyor. Hazine’nin borçlanmasını engelleyerek Faizleri Suni olarak düşürüyor. Bu safça hata çok kötü sonuçlanacak. Bu Zihni Sihir olayı en son Türkiye’nin en kötü ekonomi yönetiminin mimarı Tansu Çiller yapmıştı! Lütfen yapmayın. Hata yapıyorsunuz!
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    ÇARPITIYORSUNZ..Zamanları ile paylaşınız..ben alım noktası dediğimde 5,70lerdeydi..BOĞA piyasası oluşturdu..
    hızla 8lere kadar vurdu..sonra dedim ki dolar düşerse tekrar DÜŞER..yükselirse HALKB kalmaz 13lere gider yani..dolar 10-11try vurur ihtimaline bağladım..allahtan yazılı hepsi ..millet yanlış anlayacak..
    evet allahtan hepsi yazılı..

26.07.2018 HALKB başlığı. HALKB 6,72 = 1,39 dolar..

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA
    USDTRY nin en çk fayda edeceği hissedir..
    BİZ boşuna demedk malı mülkü sat gir diye..,agustos sonuna kadar 13 TL HEDEF
    1 ayda %100 kar

nedenlerini sonra açıklayacam
    teknik gidiyor korkmayın..
    ağustos sonu HALKB 6,14 = 0,93 dolar

.
    .

malı mülkü satın HALKB ye girin derken vicdanen nasıl rahat ediyordunuz bilmiyorum ama birkaç gönderiniz kabaca bir fikir veriyor..

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    ...
    ben ki kilo ile çin den mal getirip burada türk insanına kazık atmış bundan pişman olup tövbe etmiş birisiyim..
     Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    ..AVCILAR dan örnek veriyorum çünkü orada ki evimi sattım birine fena GEÇİRDİM.
    650 000 TL ye .dolar 2,2 TL idi..

3. dolar ve altınla ilgili muhteşem öngörülerinizi de paylaşırız gerekirse.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    dolar ve altınla ilgili muhteşem öngörülerinizi de paylaşırız gerekirse.
    shorts adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Arkadaşlar ben yıllarca eurobondları izlerim,yatırımcısı da oldum uzun süre.Aslında çok anormal bir durum var.Dolar arttı mı eurobondların değeri düşmeli,azaldımı da artmalı mantık böyledir.Yani dışardan dolar geldi mi doların değeri düşer eurobondun satış fiyatı artar , dolar çıktımı da doların değeri artar eurobondun fiyatı düşer.Şu ara 2041 2045 vadeli eurobondlara bakıyorum hem onların değeri düşüyor hem dolar ucuzluyor.Birinden biri kesinlikle yalan söylüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kimsecikler kalmadi koskoca topikte.way be
    Boşverin uyandırmayın milleti.
    Toplayın, toplayın...

7. 200 günlük ortalamaya birşey kalmadı.

200 günlük ortalama en son Ağustos 2017 de aşağı geçilmiş.

8.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    ikili dip yapmış o bölgede

bizde şimdi ilk dibi yaptık galiba

5,22 de

burdan 5,30-35 arası tepki ondan sonra ,,

5,18 gibi ikinci dibi yaparız gibi.
     Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Bir başka yorumcu da, dolar-ruble grafiğindeki ikili dibe vurgu yapmıştı. Dolar-ruble grafiğindeki ikili dip incelendiğinde şunlar görülüyor: a) iki dip arasında yaklaşık bir ay kadar bir süre var; b) ikinci dip (b noktası) alçalan bir dip yaparken, momentum indikatörleri (RSI, MACD histogramı) uyumsuzluk gösteriyor. Eğer dolar-ruble grafiği ile benzetme devam edecekse, bir hafta on gün içinde, "a" işaretli dibi görmemiz beklenir. Böylece "b" dibini 31 Aralık'a denk getirip bilançoları güzelleştirmiş oluruz. Bakalım benzerlik devam edecek mi?

5,296 ya kadar çıkmış.

şimdi yeni dip yapmış.

hocanın paylaştığına bakarsak rsi uyumsuzluğu her ikisindede oluşmuş.

benzerlik var.

5,18 altına inmemeli diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın..

Bu işte bir teslik var..

Sayfa 155/1000 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •