Sayfa 351/1012 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Sakin ol..
    Yengenin dırdırına katlan...
    Kazanlçı cıkınca;pür yalanacaksın...
    +++18...
    Agam sen bekarsin anlasilan. Kazancli cikana kadar dirdirdan olmezsek iyidir. Neyseki ortalamayi 5.40 a kadar cektim. 13 Aralikta beni yakarsa herhalde anamin evinde soluk alirim sen daha +18 lerden bahsediyorsun
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bence gayet olur...Faiz 2-3 yıl kral olcak..Ne borsa (yurtdışına calışanlar haric) ne döviz..Herkes faize calışcak...

O yıllarca dagıtılan bedava tl, tekrar geri alınmalı..Enflasyon düşmesi için başka care yk...

3,76*1,25= 4,7 dövizin değeri bu..

2019da da yüzde 20 enflasyon olsa...

4,7*1,2=5,64

2019 sonu olması gereken döviz kuru 5,64
    Keşke haklı olsan inşallah üzülmezsin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vay anasini...
    Bu aksam bir igne bekliyordum dolardan kacmak icin. Powell denen adam yakti beni. Isin kotu yani nasolsa cikacak diye bugun elde avucta ne kadar tl varsa gomdum. Niye yaziyorum. Kardesinizin dustugu durumu gorunde mevduattan sasmayin diye ey maltalilar...

yahu dün gece merkezin ekstra faiz artırabileceğini savun, bugün gel dolara gömül
    hangisini ciddiye alsan boş, geceyle gündüz ayrı çalışıyor herhalde sistemler..?

4. Döviz inerken cds artıyor , eurobond da fiyatlar cazipleşiyor.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu dün gece merkezin ekstra faiz artırabileceğini savun, bugün gel dolara gömül
    hangisini ciddiye alsan boş, geceyle gündüz ayrı çalışıyor herhalde sistemler..?
    Kardes dun yazdigimi bir daha okurmusun. Nerde faiz arttirimini savunmusum? Yapabilirmi diye sizlere sundum. Onceki ayda boyle olmustu dedim. Ayrica bugun dolara girmedim. Ac gecmis yazdiklrimi oku. Takriben 1 ay once girdim. Kademelide ortalama dusurdum. Neden bu kadar onyargili ve gerginsin george?

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kardes dun yazdigimi bir daha okurmusun. Nerde faiz arttirimini savunmusum? Yapabilirmi diye sizlere sundum. Onceki ayda boyle olmustu dedim. Ayrica bugun dolara girmedim. Ac gecmis yazdiklrimi oku. Takriben 1 ay once girdim. Kademelide ortalama dusurdum. Neden bu kadar onyargili ve gerginsin george?

sen kimsin ki gergin olacağım, mesajın yukarıda bgün elde avuçta ne kadar tl. varsa gömdün diyen ben miyim..?

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    tivitır fenomeni
    ki ayrı.
    Ki ayrı ...bak bu çok iyidi [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Kimse oyuncak değil, herkes kendi kaderini yaşıyor. İran halkı hakettiğini yaşıyor işte..Yobazlık ve cahilliğin sonu her yerde aynı.
    Halkın nasıl suçu olsun dostum ..??Aynı kaderi diktatör ve askeri gücü sayesinde yaşayan tek millet iran değilki ..
    Rusya,çin ,k.kore,arap ülkelerinin nerdeyse tamamı ,venezüela vs vs.. sözde seçim var ..
    Halk biraz sesini çıkartsın anında öteki tarafa postalıyorlar ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 351/1012 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •