Sayfa 760/774 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

YSK nın kararını hiç sayıp, daha ileriye gidip savunan güruh bu habere ne diyecek çok merak ediyorum.
    O kazık 2014 te size girmişti ve seçimi iptal ettirmişti akp. Ysk aynı ysk...ne oldu şimdi.
    Bir de utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin açıklama yapıyor Bülent TURAN denen zat. Diyor ki;

MÜHÜRSÜZ PUSULANIN KABUL EDİLMESİ TEKNİK BİR KONU

YSKnın referandumda oy verme işlemi devam ederken mühürsüz zarf ve pusulaların kabul edilmesine yönelik kararını teknik bir konu†olarak nitelendiren Turan, şöyle dedi; Bu bizim meselemiz değil, bu YSKnın teknik bir çalışması. Benzer örnekler bütün dünyada var. Dolayısıyla milletin iradesinin yansıması esastır. Hiçbir yerde sahte oy kullandığına dair bir iddia yok, hiçbir yerde benzer bir iddia yok. Teknik olan, yani filigranlı zarftır, mühürlü zarftır, oyların sayılmasıdır, hepsi bunların YSKnın kendi taktiridir.

YSK kararını savundular ama... AKP mühürsüz oy için seçimleri iptal ettirmişti
    30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bitlis Güroymak'ta belediye başkanlığı seçimlerinde AKP'nin mühürsüz pusulalardan kaynaklı seçimleri iptal ettirdiği ortaya çıktı.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

2. Günaydın;
    ABD'nin "Ortadoğuya Özgürlük ve Demokrasi" getirme kararı var,
    ki biz bu süslü cümlenin Türkçesinin "Ortadoğuya Kürdistan kaktırma" kararı olduğunu biliyoruz.
    Çünkü ABD'nin Ortaçağda yaşayan şeyhlikler için böyle güzel procesi yok!
    Asrın liderimiz "Türk milleti"ni inkar ettiğine göre Kürdistan procesine karşı nasıl savaşılacak?
    Ordumuz "Adem ordusu" mu "Badem ordusu" mu "İbrahim ordusu" mu olacak? Ne Olacak?
    Sen dibinde ben Adem'im Badem'im diyecek kadar Mankurt olmuş insanların neyine güvenirsin bunlarla neyin savaşını yapabilirsin veya kazanabilirsin?

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    yürü git seni bekliyor avrupa git jan dündarın yanına, abuk sabuk konuşuyosun şerefi merefi ne karıştırıyosun sen hazımsız

demin terbiyeden bahsedenler vardı, alın işte terbiyeniz bu kadar, küstahlığa bak hazımsızlığa bak çirkinliğe bak

sen kimsin ki senin düzeyin nedirki benim şerefimi düzeyimi sorguluyosun tahrik edicek aklınca, klavye kahramanı seni

bakın işte bu yüzden olmuyor sizden iktidar, bunu anlamıyosunuz, çünki milleti aşağılayıp denize döküyosunuz

bakın milleti denize dökemediniz kendiniz boğuldunuz

haydi gidin ahime gidin avrupaya hollandaya almanyaya,şikayet yolu açık haydi

ispat edin bakiyim

edemezseniz hazmedip saygı duyacaksınız işte o kadar
    spat etmenin yeri ysk dır,partiler ve vatandaşlar müracaat ediyor itiraz için,bakalım izleyelim ysk bu itirazlara ne diyecek,kabul ederse ne sonuç çıkarsa kabulum,ama ya itirazları kabul etmez ise referanduma şaibe ve hile karışmış derim,sen de der misin...

bu soruma cevap verene kadar,her yazınızı alıntı edeceğim,bilesiniz...

Ya size laf anlatmak boşa biliyoruz, örümcek beyinleriniz değişmeyecek onu da biliyoruz...cevap veremeyeceğiniz sorular soruyoruz onu da biliyoruz...gerçekleri tokat gibi suratınıza çarpıyor, hatta yüzünüze kusuyoruz ama buna da yarabbi şükür diyorsunuz.
    Ne de olsa hile hurda yalan dolan ile 51 puan alındı, ne de olsa ortada aslı astarı olmayan kişilerin kullandığı 2.600.000 adet oy ile 51 puan alındı, ne de olsa suriyelilere verilen vatandaşlık, onlardan alınmayan vergiler, harçlar, sınavsız üniversiteler, bedava market kartları ile 51 puan alındı...nasıl olsa partinizdeki "adalet ve AK" gibi isimlere layık olarak seçimi kazandınız ve mutlusuzun.
    Bir gün rüzgar tersine dönecek elbet, belli ki yakın bir tarihte.
    O zaman hukuk da adalette sizin gibi parti dalkavukları için çalışacak.
    O zaman geldiğinde siz istediğiniz kadar dalkavukluk edin, ne milletin gözünde, ne de adaletin terazisinde "ak"lanamayacaksınız.
    Hatta kendinizle dahi savaşacaksınız.
    Yaşınız geldiğinde, bu işleri bırakıp parayla kimse sizi satın almak, trollük yapmak için kapınızı çalmadığında kendi kendinize düşünecek ve diyeceksiniz ki "yaşadığım ülkeye, bu insanlara ********lik yapmaya, ihanet etmeye, ruhumu satmaya, bunca ağır ithamlara maruz kalmaya değer miydi?".
    İşte o zaman en ağır şamarı vicdanınız vuracak yüzünüze.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    spat etmenin yeri ysk dır,partiler ve vatandaşlar müracaat ediyor itiraz için,bakalım izleyelim ysk bu itirazlara ne diyecek,kabul ederse ne sonuç çıkarsa kabulum,ama ya itirazları kabul etmez ise referanduma şaibe ve hile karışmış derim,sen de der misin...

bu soruma cevap verene kadar,her yazınızı alıntı edeceğim,bilesiniz...
    ysk gerekli gördüğü her başvuruyu bugüne dek kabul etmiş ve incelemiş

ysk nın açıklamasında ne sonuç çıkarsa saygı duyacağınızı söylüyorsunuz ve kabul ediyorum diyorsunuz ? tamam ben şahidim,

bende kabul ediyorum, ysk başvuruların hiçbirini kabul etmez ise ysk nın tarafsızlığını sorgularsınız

ama şimdi değil, bekleyeceksiniz, çıkan sonuç ortaya gelecek, eğer iddia etiğiniz gibi şaibeli çıkarsa verdiğim oyu haram ederim ve hayır diyen vatandaşlarımızı tebrik edeceğim ve bu partiyi doğru gördüğüm ve savunduğum için hayır diyen tüm üyelerden özür dileyeceğim

doğrunun tarafında olmam gerek böyle yetiştirildim kendime bunu düstur edindim, bu benim eksikliğimse bunu göremedimse evet bunu idrak edebilirim doğrunun yanında yerimi alırım

bitti, şahidiz mutabıkız bekleyeceğiz

iyi akşamlar
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ysk gerekli gördüğü her başvuruyu bugüne dek kabul etmiş ve incelemiş

ysk nın açıklamasında ne sonuç çıkarsa saygı duyacağınızı söylüyorsunuz ve kabul ediyorum diyorsunuz ? tamam ben şahidim,

bende kabul ediyorum, ysk başvuruların hiçbirini kabul etmez ise ysk nın tarafsızlığını sorgularsınız

ama şimdi değil, bekleyeceksiniz, çıkan sonuç ortaya gelecek, eğer iddia etiğiniz gibi şaibeli çıkarsa verdiğim oyu haram ederim ve hayır diyen vatandaşlarımızı tebrik edeceğim ve bu partiyi doğru gördüğüm ve savunduğum için hayır diyen tüm üyelerden özür dileyeceğim

doğrunun tarafında olmam gerek böyle yetiştirildim kendime bunu düstur edindim, bu benim eksikliğimse bunu göremedimse evet bunu idrak edebilirim doğrunun yanında yerimi alırım

bitti, şahidiz mutabıkız bekleyeceğiz

iyi akşamlar
    tamam bekleyip göreceğiz hep beraber.....

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    yürü git seni bekliyor avrupa git jan dündarın yanına, abuk sabuk konuşuyosun şerefi merefi ne karıştırıyosun sen hazımsız

demin terbiyeden bahsedenler vardı, alın işte terbiyeniz bu kadar, küstahlığa bak hazımsızlığa bak çirkinliğe bak

sen kimsin ki senin düzeyin nedirki benim şerefimi düzeyimi sorguluyosun tahrik edicek aklınca, klavye kahramanı seni

bakın işte bu yüzden olmuyor sizden iktidar, bunu anlamıyosunuz, çünki milleti aşağılayıp denize döküyosunuz

bakın milleti denize dökemediniz kendiniz boğuldunuz

haydi gidin ahime gidin avrupaya hollandaya almanyaya,şikayet yolu açık haydi

ispat edin bakiyim

edemezseniz hazmedip saygı duyacaksınız işte o kadar
    Bak şimdi TROLL parçası

Senin bu taptigin sizin tabirinizle biat ettiğin insanların oğlu çürük raporu alırken askerlikten kaçarken ben timimden 7 çocuğu toprağa verdim birini kurtardim kendim yaralandim gatada 1.5 ay tedavi gördüm gönüllü hakkariye döndüm devlet gazisin dedi maaş bağladı almadim devlete bagisladim 1 kuruş almadim..biz para için vatanı savunmayiz..
    İstanbul da devlet sanatçısını öldüren sonra belediye imkanlarıyla delilleri yok ettiren bir adam a tapiyosun yetmiyor adam oğluna çürük alıyor askere gondermiyo biz gittik koçum kanimuzi döktük
    Sen burda yalakaliga devam et
    Sonra sereften bahset hadi ulan ordan
    Ben ne saygı duyarim nede senin gibi el etek öperim

Ben TURKUM bilader

O troll kafana bunu sokkk

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Fatih Seçim Kurulu. Sanndıkta 12 saçmen var. 200 oy kullanılmış. İttiraz ettik, tutanak tutmamızı engelliyorlar. Sonuç CHP li arkadaşımıza kafa atıp yaraladılar...Vatan hainlleriiiii... 😈😈😈😈😈

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 760/774 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •